[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۷۲۶۰
تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ – ۱۲:۴۳
به گزارش بهداشت نیوز، عبدالعظیم بهفر او گفت: مشاغل خانگی میتوانند نقش مؤثری در گسترش اقتصادی و اشتغالزایی ایفا کنند، اما ورود این محصولات به بازار باید با مراعات کامل ضوابط ایمنی و بهداشتی همراه باشد.
او گفت: هر محصول غذایی، صرفنظر از محل تشکیل، باید دارای مجوز بهداشتی و برچسب معتبر از سازمان غذا و دارو باشد تا سلامت مصرفکنندگان ضمانت شود.
بهفر با گفتن این که برخی از محصولات خانگی بدون مجوز و بازدیدهای ملزوم در بازار اراعه خواهد شد، در ادامه گفت: اراعه این چنین فرآوردههایی میتواند مخاطرات جدی از جمله آلودگیهای میکروبی و شیمیایی برای مصرفکنندگان به همراه داشته باشد.
او گفت: سازمان غذا و دارو در سالهای تازه با مقصد حمایتاز تشکیل خرد، فرآیند صدور مجوز برای فعالیتهای خانگی را تسهیل کرده تا تولیدکنندگان بتوانند در چارچوب ضوابط بهداشتی، بهصورت قانونی فعالیت کنند.
بهفر این چنین بر اهمیت آموزش و ترقی آگاهی تولیدکنندگان خانگی پافشاری کرد و او گفت: گسترش پایدار مشاغل خانگی وقتی محقق میشود که سلامت و ایمنی محصولات در برتری قرار گیرد و تولیدکنندگان با نظارت دستگاههای مسئول همکاری مستمر داشته باشند.
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]