آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟

آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟_راسخ

[ad_1]
به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۶۵۴۴

تاریخ انتشار کردن: شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ – ۱۵:۰۱

به گزارش بهداشت نیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این باور نادرست که آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خبرداد: همه انواع گوشت‌ها شامل گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گاو و شتر) و گوشت سفید (شامل گوشت ماکیان و انواع ماهی‌ها) به ازای هر یک واحد که نزدیک به ۳۰ گرم در نظر گرفته می‌شود، دارای نزدیک به ۷ گرم پروتئین می باشند. بعد به ازای یک واحد و در مقیاس برابر مقدار پروتئین در گوشت‌های گوناگون تفاوتی ندارد.

در رابطه کیفیت پروتئین نیز، گوشت قرمز و گوشت‌های سفید به گفتن منبع های پروتئین با کیفیت یا قیمت زیستی بالا در نظر گرفته خواهد شد. اما مقدار چربی، نوع چربی و نوع و مقدار ریزمغذی‌های حاضر در انواع گوشت‌ها می‌تواند متفاوت باشد. برای مثال در گوشت قرمز چربی عمدتاً از نوع چربی اشباع است، در صورتیکه چربی‌های حاضر در گوشت ماهی (بخصوص ماهی آب‌های سرد) عمدتاً از نوع چربی‌های چند غیر اشباع همانند چربی‌های امگا ۳ است.

تفاوت در نوع چربی‌ها یکی از عواملی است که علتمی‌شود مصرف گوشت‌های گوناگون با اثرات متغیری بر سلامت به خصوص سلامت سیستم قلبی عروقی بدن همراه باشد.

بر این مبنا در راهنماهای تغذیه‌ای پیشنهاد می‌شود که در بزرگسالان مصرف گوشت قرمز و فرآورده‌های گوشتی محدود شود و عمدتاً گوشت‌های سفید و پروتئین‌هایی با منبع گیاهی همانند حبوبات و مغزیجات برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن مورد منفعت گیری قرار گیرند.

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]