[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۶۵۱۶
تاریخ انتشار کردن: جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ – ۱۵:۴۲
به گزارش بهداشت نیوز، متخصصان تغذیه و سلامت میگویند بادام یک منبع شناختهشده منیزیم است که هر اونس (نزدیک به ۲۸ گرم) آن نزدیک به ۷۸ میلیگرم منیزیم دارد.
این چنین شش خوراکی دیگر که زیاد تر از بادام منیزیم دارند و علاوه بر منیزیم حاوی پروتئین، فیبر، آنتیاکسیدان و ریزمغذیهای دیگر نیز می باشند عبارت هستند از:
اسفناج
اسفناج سرشار از مواد مغذی است که منیزیم تنها یکی از آنهاست. هر پیمانه اسفناج پخته ۱۵۷ میلیگرم منیزیم دارد. اسفناج به سلامتی استخوان پشتیبانی میکند و به علت پتاسیم و نیترات حاضر در آن، میتواند سختی خون را افت دهد.
تخم کدو
تخم کدو از منبع های زیاد غنی منیزیم است و تقریبا دو برابر بادام منیزیم دارد، به طوری که هر ۲۸ گرم آن حاوی نزدیک به ۱۵۶ میلیگرم منیزیم است. این دانهها این چنین سرشار از روی، آهن و پروتئین گیاهی می باشند و در کنار آنها، چربیهای سودمند، فیبر برای سلامت روده و آنتیاکسیدانهای تحکیمکننده سیستم ایمنی را فراهم میکنند.
کینوا
یک پیمانه کینوا پخته ۱۲۰ میلیگرم منیزیم دارد. این دانه مغذی علاوه بر منیزیم، منبع خوبی از فیبر و پروتئین و برای سلامت روده و سیستم ایمنی، سودمند است.
لوبیا سیاه
لوبیای سیاه انتخابی عالی برای دریافت منیزیم است و هر یک پیمانه پخته آن ۱۲۰ میلیگرم منیزیم دارد. این دانهها منبعی غنی از پروتئین، فیبر و ریزمغذیهایی همانند فولات، منگنز، آهن، پتاسیم و ویتامین ب ۶ می باشند که به سلامتی روده، قلب و کنترل قند خون پشتیبانی می کنند.
دانه چیا
به گزارش ایندیپندنت، دانههای چیا در هر ۲۸ گرم نزدیک به ۹۵ میلیگرم منیزیم دارند و علاوه بر آن سرشار از آنتیاکسیدان، اسیدهای چرب امگا ۳ و فیبرند. چیا زیاد تر در تهیه پودینگ و ترکیب با شیر یا ماست یا جو دوسر منفعت گیری میشود اما دقت داشته باشید چون چیا فیبر بسیاری دارد اگر تازه مصرف آن را اغاز کردهاید، این کار را بهمرور زمان و با مقدار کم انجام دهید و قبل از خوردن حتما آن را با مایع ترکیب کنید تا ژلهای شود و از ناراحتی گوارشی جلوگیری کند.
بذر کتان
هر ۲۸ گرم بذر کتان ۸۰ میلیگرم منیزیم دارد. این دانهها علاوه بر منیزیم، حاوی تیامین و منگنزند. تیامین به بهبود خواب پشتیبانی میکند و منگنز در سلامتی مغز و سیستم ایمنی نقش دارد.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]