[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۵۶۰۶
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ – ۲۲:۴۷
به گزارش بهداشت نیوز، اگر عادت دارید در طول روز مشتی بادام بخورید، خبر خوبی برایتان داریم؛ پژوهشهای تازه مشخص می کند مصرف روزانه بیشتر از ۶۰ گرم بادام (تقریباً دو مشت بزرگ) میتواند از DNA شما محافظت کرده و جلوی صدمههای اکسیداتیو را بگیرد؛ آسیبی که به حرف های متخصصان، یکی از عوامل مهم ابراز بیماریهای مزمنی همانند دیابت، سرطان، آلزایمر و بیماریهای قلبی است.
در یک مرور علمی که نتایج هشت کارآزمایی بالینی روی بیشتر از ۴۰۰ فرد را بازدید کرده، دانشمندان دریافتند مصرف بادام نهتنها سطح برخی نشانگرهای صدمه سلولی را پایین میآورد، بلکه توان دفاعی طبیعی بدن را هم تحکیم میکند.
خام بهتر از بو داده
مسئله دلنشین اینجاست که نوع آمادهسازی بادام اهمیت بسیاری دارد.
بادام خام بیشترین مقدار آنتیاکسیدانها را نگه داری میکند.
بادام بو داده نزدیک به یکچهارم ترکیبات سودمند خود را از دست میدهد.
پوست بادام منبع مهم پلیفنولهای محافظ است و اگر بادام بلانچ یا پوستکنده شود، این خاصیت تقریباً از بین میرود.
فراتر از یک بینوعده
بادام علاوه بر فیبر و چربیهای سودمند، ترکیباتی دارد که میتواند باکتریهای خوب روده را تغذیه کند و همین نوشته به افت التهاب و استرس اکسیداتیو در کل بدن پشتیبانی میکند.
مطلب ساده برای زندگی روزمره
احتمالا ملزوم نباشد برای سلامت قلب و مغز سراغ مکملهای گرانقیمت بروید. کافی است روزانه دو مشت بادام خام و با پوست به برنامه غذاییتان اضافه کنید. یقیناً متخصصان هشدار خواهند داد که برای رسیدن به پیشنهاد قطعی، تحقیقات بیشتری ملزوم است، اما شواهد حاضر مشخص می کند که بادام میتواند بهترین تنقلات سالم برای جوان نگه داشتن سلولها باشد.
منبع:
Kolahi, A., Movahed, S., Tejareh, F., Saeedy, S. A. G., & Gholizadeh, M. (2025). The impact of almond supplementation on oxidative stress biomarkers: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Scientific Reports, 15, Article 29632. DOI – ۱۰.۱۰۳۸/s41598-025-14701-w. https://www.nature.com/articles/s41598-025-14701-w
منبع: همشهری آنلاین
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]