[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۴۶۹۸
تاریخ انتشار کردن: جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ – ۱۳:۰۷
به گزارش بهداشت نیوز، سبک زندگی مدرن علتشده تعداد بسیاری از مردم یا وعده صبحانه را حذف کنند، یا آن را با خوراکیهای سرد و صنعتی جانشین کنند. این عادت به ظاهر ساده، از دیدگاه طب سنتی میتواند عرصهساز ضعف مغز، اختلالات گوارشی، افت انرژی و حتی ابراز اضطراب باشد.
متخصص طب سنتی، در او مباحثه با بهداشت نیوز او گفت:
«صبحانه باید گرم، سبک و مقوی باشد. مصرف خوراکیهایی همانند حریره بادام، فرنی با شیر گرم، نان سنگک تازه با مقداری عسل یا ارده و شیره، از بهترین انتخابها برای اغاز روز است، بهاختصاصی در فصلهای سرد یا در افراد با مزاج سرد.»
پیشنهادهای صبحانهای در طب سنتی:
پرهیز از مصرف ماست، پنیر سرد و غذاهای مانده در وعده صبح
منفعت گیری از نوشیدنیهای گرم همانند چای بادرنجبویه یا دمنوش دارچین
مصرف گردو و خرما همراه نان در افراد دچار ضعف حافظه یا اضطراب
اضافه کردن مقداری کره حیوانی یا روغن زیتون طبیعی برای تحکیم قوای بدن
برای کودکان و نوجوانان، مصرف حلیم یا شیر برنج با مقداری دارچین پیشنهاد میشود
بر پایه یک بازدید بالینی کوچک روی ۳۰ دانشآموز دبستانی که به زمان ۳ هفته از صبحانه گرم بر پایه پیشنهادهای طب سنتی منفعت گیری کردند، سطح تمرکز، انرژی و نظم رفتاری آنها به طور میانگین ۴۰٪ بهبود اشکار کرد.
«در طب سنتی، صبحانه پادزهر خواب شب است. اگر این وعده را درست انتخاب کنیم، همه عملکردهای بدن در طول روز از آن منفعت میبرد.»
جمعبندی:
صبحانه گرم و مشابه با مزاج، یک راه ساده، کمهزینه و مؤثر برای ارتقاء سلامت جسم و روان است. نسخههای پیشنهادی طب سنتی ایرانی میتوانند راهنمایی کاربردی برای بهبود کیفیت زندگی روزمره همه گروههای سنی باشند.
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]