[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۷۷۱۱
تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ – ۱۸:۵۹
ه گزارش بهداشت نیوز، مصرف بالاتر پتاسیم در رژیم غذایی میتواند نه تنها برای بیماران قلبی سودمند باشد، بلکه به گمان زیادً برای عموم نیز سودمند است.
مطالعهای تازه حاکی است که مصرف سبزیجات برگدار و دیگر منبع های پتاسیم میتواند ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی، آریتمی و مرگ را تا ۲۴ درصد افت دهد.
غذاهای غنی از پتاسیم، از جمله ماهی سالمون، بروکلی و اسفناج، به بدن پشتیبانی میکنند تا سدیم اضافی را از سیستم خود دفع کرده و گمان ابراز بیماریهای قلبی را افت دهند.
در این تحقیق، پژوهشگران بازدید کردند که آیا حذف سدیم اضافی از خون، که با افزایش خطر بیماریهای قلبی مرتبط است، میتواند به افت این ریسک پشتیبانی کند یا خیر. یافتهها نشان داد که سطح بالاتر پتاسیم در خون با افت دیدنی خطر حوادث قلبی، بستری شدن در بیمارستان یا مرگ ناشی از هر علت مرتبط است.
پروفسور هنینگ بوندگار، سرپرست مطالعه از بیمارستان دانشگاه کپنهاگ، طی مصاحبهای تصریح کرد: «بدن انسان در رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کمسدیم تکامل یافته است؛ وقتی که انسانها در ساوانا متولد و بزرگ میشدند و میوه و سبزی مصرف میکردند.»
او گفت: «اکنون، رژیم غذایی مدرن و فرآوریشده با سدیم بالا و پتاسیم کم غالب شده است و نسبت پتاسیم به سدیم از ۱۰ به ۱ به ۱ به ۲ تحول یافته است؛ تغییری دیدنی.»
پروفسور بوندگار اصرار کرد که مصرف ناکافی غذاهای غنی از پتاسیم میتواند خطر آریتمی، نارسایی قلب و مرگ را افزایش دهد.
در این مطالعه، ۱۲۰۰ بیمار دارای دستگاه دفیبریلاتور کاشتنی مورد آزمایش قرار گرفتند؛ ۶۰۰ نفر از آنها به رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کمگوشت تعلق یافت که هم پتاسیم بالایی دارد و هم سدیم آن کم است. نتایج این تحقیق در کنگره جامعه اروپایی قلبشناسی در مادرید اراعه شد.
وی این چنین خاطرنشان کرد: «مصرف بالاتر پتاسیم در رژیم غذایی میتواند نه تنها برای بیماران قلبی سودمند باشد، بلکه به گمان زیادً برای عموم نیز سودمند است. از این رو، افت مصرف سدیم و افزایش پتاسیم در رژیم غذایی پیشنهاد میشود.»
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]