طرز تهیه فرنی با شیر مادر برای نوزاد ۶ ماهه

نحوه تهیه فرنی با شیر مادر برای نوزاد ۶ ماهه_راسخ

[ad_1]
به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۷۶۶۱

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ – ۱۹:۴۳

به گزارش بهداشت نیوز فرنی جزو دسرهایی است که به شدت آماده می شود و زمان بسیاری از شما نمی گیرد. مدل های بسیاری از فرنی وجود دارد که با نشاسته، بلغور گندم، آرد برنج یا آرد گندم و شیر خشک پخته می شود و می توان طعم آن را شکلاتی، زعفرانی، پسته ای یا کدو حلوایی کرد اما هنگامی قرار است برای نوزادان فرنی بپزیم بایدها و نبایدهایی در مواد اولیه برایمان به وجود می آید. برای تهیه این نوع فرنی بهتر است از شیر مادر در تهیه فرنی منفعت گیری کنیم اما در صورتی که شیر مادر نبوده است باید از شیر خشک به گفتن جانشین منفعت گیری کرد. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد اولیه

آرد برنج ۱ قاشق مرباخوری

شیر مادر نصف لیوان فرانسوی دسته دار

نحوه تهیه فرنی برای نوازد ۶ ماهه

در مرحله اول برای تهیه فرنی برای نوزاد شیرمادر را نباید گرم کنید. شیر باید هم دمای محیط باشد تا آرد برنج به راحتی در آن حل شود و گلوله گلوله نشود.

هنگامی شیر و آرد برنج یکدست شد آن را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. دقت کنید که زیر حرارت نباید زیاد باشد چون ته می گیرد و می سوزد.

فرنی را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد و در عین حال فرنی شما غلظلت بگیرد. دقت کنید فرنی نباید سفت شود. همینکه که مقداری از شیر مادر غلیظ تر شود کافی است و زیر حرارت را خاموش کنید.

فرنی شما آماده است اما اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس به کودک بدهید.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

حواستان باشد چون این فرنی برای نوزاد است نباید به آن هیچ ادویه ای همانند نمک و فلفل بزنید.

این فرنی مخصوص کودک ۶ ماهه است. اگر شیر مادر در اختیارتان نبوده است می توانید یک پیمانه شیر خشک را با آب سرد و آرد برنج مخلوط کنید و روی حرارت ملایم حرارت دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسد و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

نحوه تهیه فرنی برای نوزاد هفت ماهه

اگر نوزاد شما ۷ ماهه است می توانید غیر از شیر مادر و شیر خشک از شیر پاستوریزه هم منفعت گیری کنید. یقیناً باید حواستان باشد که کودک به شیر پاستوریزه آلرژی و حساسیت نداشته باشد به این علت در دفعه اول مقدار مقداری فرنی برایش درست کنید و اگر مشاهده کردید معده کودک عکس العمل بدی نداشت کم کم فرنی بیشتری به او بدهید.

برای تهیه فرنی از ۷ ماه به سپس می توانید یک لیوان شیر پاستوریزه را با ۲ قاشق مرباخوری آرد برنج مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و سپس از ۱۵ دقیقه که به غلظت مناسب رسید تکه های موز را اضافه کنید و زیر حرارت را خاموش کنید و فرنی را با گوشت کوب برقی پوره کنید تا نرم و یکدست شود. سپس از این که خنک شد می توانید به کودک بدهید. حواستان باشد باید فرنی را روی حرارت مدام هم بزنید تا خامی آرد برنج گرفته شود. می توانید مقداری هم کره برای خوش طعم تر شدن به فرنی بزنید.

اگر دلتان می خواهد برای خودتان در کنار نوزاد فرنی درست کنید می توانید از شکر، گلاب، پوره بادام و پوره هل منفعت گیری کنید و میوه هایی همانند موز، سیب، گردو، خلال پسته، پودر دارچین و … را در ترکیب فرنی بیاورید.

نکات طلایی

یادتان باشد می توان از پودر نشاسته هم برای درست کردن فرنی منفعت گیری کرد اما بهتر است برای کودکانتان از آرد برنج منفعت گیری کنید چرا که گوارش نوزادان حساسیت کمتری نشان می دهد و امکان پذیر با آرد نشاسته اذیت شوند.

 

منبع: همشهری آنلاین

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]