[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۷۶۴۹
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ – ۰۹:۵۷
به گزارش بهداشت نیوز هرچند مصرف میوه و سبزیجات تازه مدام در برتری است اما مواد غذایی یخزده در صورتی که از کیفیت آنها مطمعن داشته باشیم نیز بدون منفعت نیستند. نشریه تخصصی «ایتینگول» در گزارشی ۱۰ خوراکی برتر منجمد و سودمند برای قند خون را معارفه کرده است.
بروکلی
سبزیجات و میوههای یخزده را طبق معمول در بهترین زمان رسیدن آنها برداشت میکنند و سپس برای نگه داری کیفیت و مواد مغذی در آب جوش میگذارند و سریع منجمد میکنند.
بروکلی منجمد از آن جهت محبوب است که از پیش خرد شده است و این، زمان آمادهسازی آن را افت میدهد. هر پیمانه بروکلی پخته بیشتر از پنج گرم فیبر دارد. بروکلی این چنین حاوی ترکیب گوگردی به نام «سولفورافان» است که میتواند به کنترل قند خون و مقاومت به انسولین پشتیبانی کند.
اسفناج
چون اسفناج تازه زمان پخت به مقدار بسیاری آب از دست میدهد، مصرف نوع منجمد آن علتمیشود مقدار بیشتری از آن را در هر وعده بخورید و در نتیجه مواد مغذی بیشتری دریافت کنید. یک پیمانه اسفناج پخته منجمد هشت گرم فیبر دارد، در حالی که یک پیمانه اسفناج خام کمتر از نیم گرم فیبر دارد.
ذرت
ذرت هم از جمله غلات کامل و هم سبزیجات محسوب میشود. هنگامی بهصورت متعادل مصرف شود، چون شاخص گلیسمی پایینی دارد، علتافزایش ناگهانی قند خون نمیشود. یک فنجان ذرت منجمد پخته چهار گرم فیبر دارد و همراه خوبی برای پروتئینهای کمچرب به حساب می اید.
برنج گلکلم
برنج گلکلم (Cauliflower Rice) جایگزینی عالی برای غلات است، مخصوصا اگر به کنترل قند خون دقت دارید. تقریبا هر ۸۵ گرم گلکلم خام دو گرم فیبر و چهار گرم کربوهیدرات دارد و منفعت گیری از بستههای آماده منجمد کار را سریع تر میکند.
انواع توتها
به گزارش ایندیپندنت، توتهای منجمد (بلوبری، تمشک، توتفرنگی، شاهتوت و…) هنگامی که کامل میرسند، برداشت و سپس منجمد خواهد شد. بهطور میانگین، هر پیمانه توت نزدیک به سه گرم فیبر دارد و انتخابی عالی برای کنترل قند خون است.
آووکادو
آووکادو سرشار از چربیهای غیر اشباع سودمند برای قلب است و تاثییر مقداری بر قند خون دارد. نیم پیمانه آووکادو یخزده چهار گرم فیبر دارد. مزیت بزرگ نوع یخزده این است که برخلاف آووکادوی تازه، سریع خراب نمیشود و منفعت گیری از نوع منجمد آن به افت دورریز پشتیبانی میکند و بهاختصاصی برای معجونها، گزینهای عالی است.
ماهی
پروتئین به طور کلی روال هضم را کُند میکند و جذب کربوهیدرات و قند را افت میدهد. ماهیهای یخزده همانند سالمون و کاد گزینههای عالی می باشند: ۸۵ گرم سالمون پخته ۲۱ گرم پروتئین دارد و ۸۵ گرم کاد پخته حاوی ۱۷ گرم پروتئین است. این ماهیها این چنین منبع چربیهای امگا ۳ می باشند.
میگو
میگو که منبعی غنی از پروتئین است، سریع یخزدایی میشود. ۸۵ گرم میگوی پخته نزدیک به ۲۰ گرم پروتئین دارد.
ادامامه (Edamame) یا سویای سبز
این پروتئین گیاهی منبعی عالی از پروتئین و فیبر است و هر پیمانه ادامامه ۱۸ گرم پروتئین و هشت گرم فیبر دارد. این چنین به علت فیبر و پروتئین بالا، بار گلیسمی مقداری دارد و قند خون را بهطور ناگهانی بالا نمیبرد.
کلم کیل (Kale)
کلم کیل از سبزیجاتی است که بهخوبی یخ میزند و از لحاظ تغذیهای زیاد غنی است. یک پیمانه کلم کیل یخزده پخته نزدیک به چهار گرم فیبر دارد. این سبزی سرشار از آنتیاکسیدانهایی همانند کوئرستین و کامفرول است که میتوانند قند خون را افت دهند و حساسیت به انسولین را بهبود بخشند.
راهکارهایی برای انتخاب غذای منجمد مناسب قند خون
ــ فیبر را در نظر بگیرید: سبزیجات، میوهها و پروتئینهای گیاهی منجمدی را انتخاب کنید که دستکم سه گرم فیبر در هر وعده داشته باشند.
ــ به پروتئین دقت کنید: غذاهای پروتئینی منجمدی بخرید که حداقل هفت گرم پروتئین در هر وعده داشته باشند.
ــ انواع ساده را انتخاب کنید: از مواد غذایی ساده بدون افزودن چربی، شکر، نمک یا سوخاری منفعت گیری کنید تا بتوانید خودتان مطابق سلیقه به آن طعم بدهید و کنترل بهتری روی قند خونتان داشته باشید.
منبع: همشهری
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]