خواص این ماده مفید برای درمان اختلالات کبد و کلیه

خواص این ماده سودمند برای درمان اختلالات کبد و کلیه_راسخ

[ad_1]
به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۶۲۸۹

تاریخ انتشار کردن: جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ – ۱۹:۴۵

به گزارش بهداشت نیوز ارده و شیره یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین مواد غذایی است که به گفتن صبحانه یا بین وعده مصرف می شود. دو ماده مهم راه اندازی دهنده مهم این خوراکی، کنجد و دوشاب(شیره انگور) است. ارده و شیره هر کدام به تنهایی برای سلامتی سودمند می باشند و با ترکیب با هم خواصشان معجزه آسا می شود. اگر می خواهید بدانید که این خوراکی پرطرفدار چه خواصی دارد، با این قسمت همراه شوید.

ترکیبات و قیمت غذایی ارده شیره

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. برای تهیه ارده و شیره این خمیر کنجد له شده را با شیره میوه های گوناگون همانند انگور، خرما و انجیر مخلوط می کنند اما شکل رایج تر آن، ترکیب با شیره انگور اسـت. برای پیشگیری از شیرین شدن بیش ازحد، از مقدار کمتری شیره منفعت گیری می کنند.

ارده و شیره کاملاً گیاهی و خالی از گلوتن است و دارای مواد مغذی بسیاری همانند «آمینواسیدها و چربی های سالم»، «فیبر»، «پروتئین»، «انواع ویتامین بخصوص ویتامین گروه ب»، «تیامین»، «منیزیم»، «مس»، «فسفر»، «منگنز»، «آهن» و «زینک» است.

طبع ارده و شیره

شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای سرد مزاجان زیاد سودمند است اما گرم مزاج ها باید این ماده خوراکی را با احتیاط مصرف نمایند چون جهت غلیظ شدن صفرا و جوش زدن می شود. مصلح ارده و شیره، سرکه و عسل است و گرم مزاجان برای تعدیل طبیعت ارده و شیره می توانند آن را همراه سرکه و عسل یا میوه های تازه با طبیعت سرد مصرف کنند.

کالری ارده و شیره انگور

مقدار کالری ارده و شیره انگور (نسبت ۱ به ۱ قاشق غذا خوری) ۱۲۵ کالری است.

خواص بی نظیر ارده و شیره

۱. شیره و ارده، انرژی زا بوده و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

۲. ارده و شیره خاصیت آنتی ترومبوتیک دارد و علتجلوگیری از لخته شدن خون در بدن می شوند.

۳. ارده و شیره سطح کلسترول خون را افت داده و با جریان بخشیدن به خون و جلوگیری از لخته شدن آن، فشارخون و ضربان قلب را تنظیم می کند.

۴. ارده و شیره برای سلامتی و برای بهبود کارکرد بدن مفیدند و به تنهایی قسمت مهمی از نیازهای بدن را رفع می کنند.

۵. ارده و شیره به علت وجود کنجد نیاز روزانه به کلسیم بدن را تامین و برای استحکام استخوان بندی، درمان استخوان درد و درد مفاصل هم سودمند است و جهت سلامت دندان می شود.

۶. ارده و شیره دارای چربی سالم و طبیعی سسامین و سسامولین است که برای محافظت از قلب و عروق و جلوگیری از بسته شدن رگ های منتهی به قلب زیاد سودمند می باشند.

۷. ارده و شیره غنی از پروتئین است و نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می کند.

۸. ارده و شیره یکی از منبع های زیاد سودمند برای جذب آهن است که برای افرادی که مبتلا به کم خونی فقر آهن می باشند می تواند زیاد مۆثر باشد.

۹. ارده و شیره هر دو سرشار از آهن بوده و برای از بین بردن خستگی سودمند می باشند و ضعف و بی حالی را از بین می برند و خواب رفتن دست و پا را درمان می کنند.

۱۰. ارده و شیره برای نرم کردن سینه سودمند است.

۱۱. ارده و شیره ملین و مسهل است و یبوست را از بین بردن می کند.

۱۲. ارده و شیره تحکیم کننده نیروی جنسی می باشد. برای درمان افتاسپرم در مردان خوردن ارده با شیره انگور بعنوان صبحانه هفته ای سه الی ۴ بار پیشنهاد می شود.

۱۳. ارده و شیره منضج دمل ها و زخم های چرکی و تسکین دهنده درد، گرمی و خشکی عضو می باشد و به ترمیم زخم پشتیبانی می کند.

۱۴. ارده و شیره به درمان اختلالات کبد و کلیه پشتیبانی می کند.

۱۵. ارده و شیره انرژی ملزوم به کودکان را می رساند و علتفعال شدن سلول های عصبی و تحکیم حافظه شان می شود.

۱۶. ارده و شیره ضدنفخ است و کارکرد معده و روده را بهبود می دهد.

۱۷. ارده و شیره مدر قاعده آور است.

۱۸. ارده و شیره در بدن علتدفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن و پاکسازی باقی مانده غذاها در روده و معده می شود.

۱۹. شیره و ارده، تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی می باشند.

۲۰. ارده و شیره برای از بین بردن بیماری های رحم پیشنهاد می شود.

۲۱. ارده و شیره به درمان افسردگی هم پشتیبانی می کند.

۲۲. ارده و شیره به تشکیل کلاژن و جوان سازی پوست زیاد پشتیبانی می کند.

۲۳. ارده و شیره پیری را به تاخیر می اندازد و همانند یک ضدآفتاب طبیعی از پوست در برابر نور خورشید محافظت می کند.

۲۴. ترکیب شیره انگور و ارده کنجد به ورزشکاران پیشنهاد می شود چراکه علاوه بر مقوی بودن، علتافزایش حجم عضلات می شود.

۲۵. مصرف شیره ی انگور برای پیشگیری از سرطان سودمند است. شیره با ارده پلاکت خون را افزایش میدهد و برای افرادی کـه پلاکت خون پایینی دارند، سودمند اسـت.

شرایط نگهداری ارده و شیره

ارده و شیره سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است بعد باید آن را در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید چون اگر در معرض هوای گرم و نور قرار بگیرند، چربی هایشان اکسید شده و روغن به کلمه فاسد می شود.

مسئله مهم :

ارده و شیره کالری بالایی هم دارند و برای افراد کم تحرک و افرادی که ورزش روزانه و منظمی ندارند، چندان پیشنهاد نمی شود و چاقی را برای آنها به همراه می آورد.

مقدار زیاد ارده و شیره به افراد دچار دیابت پیشنهاد نمی شود چون جهت افزایش قند خون می گردد.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]