[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۴۶۶۷
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ – ۱۹:۴۷
به گزارش بهداشت نیوز، محسن فرهادی با اشاره به این که نظارت مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تا آخر صفر ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: همکاران تا آخر صفر خدمتگزار مردم می باشند و شهروندان میتوانند انتقاد، نظر و تخلفات را به سامانه ۱۹۰ خبر دهند.
او گفت: برخی شهروندان غذای عزاداری را فریز میکنند و زمان فرد دیگر منفعت گیری میکنند که برای مصرف باید در دمای ۷۰ درجه گرم کنند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمورد نگه داری قیمت مواد غذایی او گفت: فریز کردن غذا جهت میشود قیمت غذایی آن افت اشکار کند، زمان مصرف باید دقت شود تا یخزدایی غذا کم کم اتفاق بیفتد و مشکلی رخ ندهد.
فرهادی تصریح کرد: مراسم عزاداری امام حسین تا آخر صفر ادامه خواهد داشت، به همین علت به رستوران و آشپزخانهها پیشنهاد میشود از بهداشت مواد غذایی مطمعن حاصل کنند.
وی خاطرنشان کرد: در ایام محرم و صفر مراکزی طبخ غذا را انجام خواهند داد، به این علت رستورانها و آشپزخانهها باید مواردی را مورد نظر قرار دهند، این موارد مراعات بهداشت فردی و منفعت گیری از ابزار، ظروف مناسب برای آشپزی است که باید به آن دقت اختصاصی داشته باشند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد: افرادی که مسئول طبخ غذا در ایام عزاداری می باشند، باید شرایط اولیه پخت و پز را مراعات کنند و آن را جدی بگیرند.
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]