آب کردن چربی شکم و پهلو با این خوراکی دم دستی

آب کردن چربی شکم و پهلو با این خوراکی دم دستی_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۳۳۸۳

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ – ۱۱:۴۳

به گزارش بهداشت نیوز، خوراکی‌های شیرین با خطرات سلامتی همراه می باشند و شکر افزوده سختی خون را بالا می‌برد، چربی احشایی را افزایش می‌دهد و گلوکز خون را از محدوده سالم فراتر می‌برد. برای اکثر افراد، جایگزینی شکر معمولی با ماده غذایی کم‌کالری‌تر می‌تواند تحول کوچک با مزایای زیاد باشد.

محققان بازدید کردند که هنگامی بزرگسالان دو قاشق غذاخوری شکر تصفیه‌شده را با مقدار مساوی شربت افرای خالص جانشین می‌کنند، چه اتفاقی می‌افتد و نتایج به بهبود چندین نشانه هشداردهنده اولیه مشکلات قلبی وعروقی اشاره دارد.

هجوم شکر به زندگی 

شربت افرا در تحول از مصرف خوراکی شیرین به سمت مواد غذایی سودمند مناسب است اما چیزی بیشتر از شیرینی اراعه می‌دهد. شربت افرا، شربت شیرینی است که از شیره درختان افرا تهیه می‌شود و دانشمندان بیشتر از ۶۷ پلی‌فنول را در مایع کهربایی رنگ به همراه مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه آن فهرست کرده‌اند.

شربت افرا در روبه رو شکر

در تازه ترین تحقیق، ۴۲ داوطلب ۱۸ تا ۷۵ ساله با شاخص توده بدنی بین ۲۳ تا ۴۰ ثبت‌نام کردند. هر فرد پنج درصد از کالری روزانه که نزدیک به دو قاشق غذاخوری است را با شربت افرا یا شربت ساکارز طعم‌دار به زمان هشت هفته جانشین کرد. بعد از دوره چهار هفته‌ای استراحت، گروه‌ها شربت‌های خود را عوض کردند، به این علت هر شرکت‌کننده به‌گفتن گروه کنترل خود عمل کرد.

محققان اظهار کردند: ما از دهه‌ها پیش می‌دانیم که شربت افرا چیزی بیشتر از شکر است. این شربت حاوی بیشتر از ۱۰۰ ترکیب طبیعی، ازجمله پلی‌فنول‌ها است که به علت اثرات ضد التهابی خود، تا حدودی از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. از آنجا که ترکیبات شربت افرا بی همتا است، آنان این سوال را نقل کردند که آیا مصرف شربت افرا به جای مقدار معادل شکر تصفیه شده، تاثییر متغیری بر سلامت قلب‌وعروق و میکروبیوتای روده در انسان خواهد داشت یا خیر.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

محققان اظهار کردند: نتایج زیاد دلگرم‌کننده می بود و انتظار نداشتند در یک دوره درمانی نسبتا مختصر، ناظر این همه بهبود در عوامل خطر باشیم. بعد از هشت هفته مصرف شربت افرا، شرکت‌کنندگان آزمایش تحمل گلوکز خوراکی را زیاد بهتر از وقتی که شربت ساکارز مصرف کردند، انجام دادند.

آنان دریافتند که با مصرف شربت افرا، سختی خون سیستولیک، توده چربی عمیق شکمی مرتبط با بیماری قلبی افت یافت اما با مصرف شکر تصفیه شده افزایش یافت.

یافته‌های تحقیق، چه به‌صورت جداگانه و چه به‌صورت جمعی، زیاد قابل‌دقت است. افت ترکیبی این چنین عوامل خطر کلیدی امکان پذیر به افت خطر دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی پشتیبانی کند. ضمانت به تغییرات سبک زندگی و تنظیمات کوچک در رژیم‌های غذایی روزمره ما مهم است و می‌تواند ابزاری قوی در پیشگیری از بیماری‌های آینده باشد.

جایگزینی شربت افرا با شکر در رژیم غذایی به همان سادگی است که به نظر می‌رسد. تغییرات کوچک در کل سودمند می باشند و افت فقط دو قاشق غذاخوری شکر تصفیه شده تقریبا ۹۶ کالری و بیشتر از ۲۴ گرم ساکارز خالص را افت می‌دهد.

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی