حمایت هدفمند از تولید با تحقق نظام مالیاتی هوشمند

حمایتکار امد از تشکیل با تحقق نظام مالیاتی هوشمند_راسخ


به گزارش راسخ

به گزارش خبرگزاری تسنیم،حسابرسی سیستمی و هوشمندسازی روندهای مالیاتی سرزمین طی سال‌های تازه مورد دقت قرار گرفته است. در همین جهت، سال قبل بیشتر از ۷۰ درصد حسابرسی اظهارنامه اشخاص حقوقی و بیشتر از ۵۰ درصد حسابرسی اظهارنامه اشخاص حقیقی به طور سیستمی صورت گرفت. این چنین ۹۵ درصد از مودیان قسمت مالیات بر کارکرد نیز اظهارنامه خود را به طور سیستمی ثبت کردند.

به زعم کارشناسان، روندهای هوشمندسازی نظام مالیاتی سرزمین در نهایت به سود مودیان قانونمند است. چون به افزایش شفافیت منجر می‌شود و عرصه را برای تمرکز بر دریافت مالیات از فعالیت‌های واسطه‌ای و کشف مودیان تازه تشکیل می‌کند.

روندهای منضبط اقتصادی و مالیاتی عمدتاً مطمعن بیشتری در اندوخته‌گذاران تشکیل می‌کنند و عرصه گسترش اندوخته‌گذار‌ی‌ها را به وجود می‌آورند. تشکیل یکی از با اهمیت ترین قسمت‌های اقتصادی سرزمین است که باید از آن در روبه رو فعالیت‌های سوداگرانه حمایتبه عمل بیاید. هوشمندسازی نظام مالیاتی سرزمین عرصه را برای حمایتکار امد از تشکیل به وجود می‌آورد.

در شرایطی که مالیات‌ستانی به طور دستی و ممیزمحور صورت می‌گیرد، امکان ابراز اشتباهات انسانی و سوءاستفاده‌های احتمالی به وجود می‌آید. این شرایط نابسامان علتمی‌شود عرصه برای فعالیت‌های سوداگرانه و پرسود که عمدتاً مالیات پرداخت نمی‌کنند، به وجود بیاید.

یک نظام مالیاتی قوی و کارآمد که از روندهای هوشمند مالیات‌ستانی منفعت می‌برد، امکان دلنشین شدن قسمت‌های غیرمولد را از بین می‌برد و در عوض از تشکیل حمایتبه عمل می‌آورد و انگیزه اندوخته‌گذاری در این قسمت را بالا می‌برد.

نظرات محمداسماعیل کوثری، نماینده تهران در مجلس را در خصوص مزیت‌های سیستمی شدن نظام مالیاتی سرزمین و اثرگذاری آن بر تحقق شعار سال در ادامه می‌خوانید.

کوثری با اشاره به این نوشته که سرزمین به مردم تعلق دارد و باید سیاست‌ها را به سمتی ببریم که شراکت حداکثری مردم را در امور گوناگون و از جمله در اقتصاد و قسمت تشکیل داشته باشیم، تصریح کرد: تشکیل یکی از قسمت‌های مهم اقتصادی سرزمین است و رونق بخشیدن به آن به معنی تشکیل تحرک اقتصادی است. به همین علت این نوشته مدام مورد پافشاری مقام معظم رهبری است. هر چه مقدار به سمت تشکیل بسترهای ملزوم برای گسترش اندوخته‌گذاری در تشکیل برویم، رونق اقتصادی زیاد تر در سرزمین ضمانت می‌شود.

او همین طور گفت: در سایه هوشمندسازی نظام مالیاتی سرزمین می‌توانیم بر مالیات‌ستانی از فعالیت‌های سوداگرانه متمرکز شویم و جلوی فرار مالیاتی را بگیریم. این کار عرصه‌ای به وجود می‌آورد که دولت به حمایتکار امد از تشکیل بپردازد و سختی مالیاتی را از این قسمت افت دهد. این پشتیبانی‌ها در نهایت انگیزه افراد را برای اندوخته‌گذاری در حوزه تشکیل بالا می‌برد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در یک نظام مالیاتی هوشمند و سیستمی افزایش شفافیت اقتصادی رخ می‌دهد. امری که از اهمیت بالایی برخوردار است و در جلب مطمعن مردم و اندوخته‌گذاران به روندهای اجرایی سرزمین موثر است.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

وی در خصوص اجرای ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم او گفت: هنگامی مالیات‌ستانی به طور سیستمی و هوشمند و بر پایه اطلاعات صورت می‌گیرد، رضایت مودیان افزایش اشکار می‌کند و با رضایت بیشتری عمل به پرداخت مالیات می‌کنند.

کوثری او گفت: در روندهای ممیزمحور مالیات‌ستانی امکان ابراز اشتباهات انسانی و برخی سوءاستفاده‌ها وجود دارد. اما در روندهای سیستمی و هوشمند این خطاها از بین می‌رود و مالیات‌ستانی با دقت و شدت بالایی صورت می‌گیرد؛ به این ترتیب با تکیه بر تحکیم حسابرسی سیستمی و حرکت به سمت هوشمندسازی نظام مالیاتی علاوه بر اخذ عادلانه مالیات از قسمت مولد اقتصاد و جلوگیری از فرار مالیاتی، می‌توانیم به حمایتکار امد از تشکیل و رشد اندوخته‌گذاری در قسمت مولد بپردازیم.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی



منبع