به گزارش راسخ
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدمحسن صدر رئیس سازمان فناوری اطلاعات با گفتن این که مقصد مهم از تکالیف قانون هوشمندسازی اراعه راحتتر خدمتت به مردم است، او گفت: بر همین مبنا دستگاهها باید سالیانه ۲۰ درصد خدمات خود را هوشمندسازی کنند. در این مسیر ابتدا باید چرخه هوشمندسازی دستگاه اشکار شود. این چرخه باید با پشتیبانی سازمان اداری استخدامی برای هر دستگاه تعیین شود و به این ترتیب و بر پایه یک زمانبندی اشکار هر دستگاه باید بداند که در هر سال کدام خدمات خود را باید هوشمند کند.
او گفت: امروز ناظر هستیم که او گفت و گو هوش مصنوعی به طور مداوم تکرار میشود. هوش مصنوعی از سه قسمت زیرساخت پردازش، داده و پیاده سازی الگوریتم راه اندازی شده است. در قسمت الگوریتمها مشکل چندانی نداریم و به قدر کفایت متخصص با توانایی در سرزمین وجود دارد. با این حال چالش مهم در حوزه زیرساخت پردازش و داده است. اکنون کلیه دستگاهها موظف می باشند تا دادههای خود را به اشتراک بگذارند و حرف های میشود که سامانههای آنها متصل می باشند، اما این که تا چه حد به این ماموریت خود عمل کردهاند بماند.
جزئیات نزدیک به مسئولیت سازمان فناوری اطلاعات در نگرانیهای امنیتی هوشمندسازی
صدر در جواب به سوالی که در خصوص مسئولیت تامین امنیت سامانهها و اطلاعات در چهارچوب فرایند هوشمندسازی دولت او گفت: در حوزه امنیت قسمتهای غیر حیاتی، مسئولیت با سازمان فناوری اطلاعات است. مسئولیت تامین امنیت قسمتهای حیاتی نیز با سازمان پدافند است.
منفعت گیری از ابزار مجوز برای جلوگیری از موازی کاری در تشکیل پایگاههای تحلیل داده
وی این چنین در خصوص جزیرهای عمل کردن دستگاهها برای خرید واحدهای پردازش یا همان GPU او گفت: صد در صد با این قضیه ناموافق هستیم که هر دستگاهی برای خود یک مرکز تحلیل داده تشکیل کند و این قضیه مقبول نیست. از همین ابتدای کار باید محلهای متمرکزی برای زیرساخت پردازش در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اصرار براینکه با دقت به عرصه قانونی حاضر باید برای تشکیل مراکز پردازش از ما پروانه و مجوز دریافت شود، او گفت: این قضیه به معنی تشکیل مانع برای متقاضیان نیست بلکه به معنی جلوگیری از موازیکاری خواهد می بود.
وزارت ارتباطات به منظور اجرای سند نقشه راه دولت هوشمند تقسیم کار مفصلی انجام داده است و قسمت عمده قدامات در این حوزه در کارگروه نقشه راه به جمعبندی خواهد رسید. اگر قرار است یک کار به درستی انجام شود باید با همکاری دستگاههای مرتبط در یک مسیر واحد عمل کنیم.
مدارک دیجیتال جانشین نسخههای کاغذی میشود
وی در خصوص عمل جدیدی که قرار است به زودی در بستر پنجره واحد خدمات دولت انجام شود، او گفت: کاری که اکنون برای اولین بار در حال انجام است و برای اولین بار نیز آن را اظهار میکنیم این است که به زودی هر فرد با مراجعه به اکانت خود در پنجره خدمات واحد دولت مدارکی را بارگذاری میکند.
سپس و سپس از صحت سنجی مدارک بارگذاری شده این اطلاعات قفل خواهد شد. در مرحله سپس دستگاهها باید بساط دریافت مدارک کاغذی را جمع کنند و فقطً با استناد به مدارک حاضر در پنجره واحد نسبت به اراعه خدمات عمل کنند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
کسب وکار