نرخ تورم , تورم , کالاهای اساسی ,

تورم مواد خوراکی اظهار شد_راسخ


به گزارش راسخ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق اظهار مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های گوناگون کالاهای خوراکی در مناطق شهری سرزمین بشرح زیر است؛

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۶.۱ درصد، “شیرینی خشک” با ۵.۱ درصد و “برنج خارجی” با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “مرغ ماشینی” با ۶.۸ درصد و “گوشت گوسفندی” با ۳.۰ درصد می­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیرخشک” با ۶.۲ درصد، “روغن مایع” با ۴.۰ درصد و “روغن نباتی جامد” با ۳.۴ درصد می­باشد. هم­این چنین بیشترین افت قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”تخم مرغ” با ۶.۴- درصد می­باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۲۲.۰ درصد،  “سیب” با ۲۰.۳ درصد و “لیمو ترش” با ۱۹.۷ درصد می­‌باشد.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”لوبیا چیتی” با ۱۰.۴ درصد، “لوبیا قرمز” با ۷.۵ درصد، “فلفل دلمه­‌ای” با ۶.۹ درصد  و “لپه” با ۶.۳ درصد می‌­باشد. هم­این چنین بیشترین افت قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پیاز” با ۸.۱- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و دیگر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “چای خارجی بسته­ای” با ۶.۴ درصد، “نوشابه گازدار” با ۳.۵ درصد و “قند” و “شکر” با ۳.۴ درصد می­‌باشد.

نرخ تورم , تورم , کالاهای اساسی , نرخ تورم , تورم , کالاهای اساسی ,

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی



منبع