خواص درمانی شلیل که از آن بی خبرید/ هسته این میوه را نخورید سمی است!

خواص درمانی شلیل که از آن بی خبرید/ هسته این میوه را نخورید سمی است!_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۱۴۰۶

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸:۰۷

به گزارش بهداشت نیوز، چربی های خون دو نوع می باشند ، چربی های خوب و چربی های بد  ، یکی از راه های افت چربی بد خوردن شلیل است.

شلیل زیاد کم ‌کالری و افت‌ دهنده چربی خون است و از آن‌جا که فیبر زیاد بالایی دارد جهت افت شدت جذب برخی مواد مغذی به اختصاصی قندها می‌شود و در عین حال مقدار حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد در نتیجه میوه خوبی برای افراد دیابتی است و مصرف آن می‌تواند در کنترل قند خون مؤثر باشد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
تصویری از میدان آزادی که تا به حال ندیده اید+عکس

در فصل تابستان که ما در تماس با اشعه خورشید هستیم، خوردن مرتب این میوه سودمند و حتی منفعت گیری از ماسک آن اثرات زیاد خوبی بروی پوست ما دارد و از پیری ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند و برای سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن سودمند است. این ویتامین پوست انسان را با طراوت نگاه می دارد و جهت جوانی پوست می شود. شلیل می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

شلیل منبع غنی ویتامین‌های A ، C و سرشار از پتاسیم است. در پیشگیری از ابراز تعداد بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان ، دیابت و  بیماری قلبی – عروقی که از با اهمیت ترین علل مرگ و میر می باشند ، موثر است.

هسته ی شلیل را نباید خورد چون دارای ماده ای به نام آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سیایند می شود. سیایند یک سم قوی است که هنگامی که خورده می شود یا داخل بدن می شود می تواند جهت بیماری های شدید و خطرناکی و یا حتی مرگ شود.

ادامه مطلب
این ویتامین بلای جان قلب شما می شود_راسخ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دسته بندی مطالب
کسب وکار

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی