کمبود هر کدام از این ویتامین ها و مواد معدنی باعث بی خوابی می شود

افتهر کدام از این ویتامین ها و مواد معدنی علتبی خوابی می شود_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۱۱۶۳

تاریخ انتشار کردن: جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۲:۵۹

به گزارش بهداشت نیوز، بی خوابی یکی از مشکلاتی است که افراد بسیاری از آن رنج می‌برند، این درحالی است که افتبرخی از مواد مغذی می‌تواند عرصه‌ساز آن باشد.

سبک تغذیه بر جنبه‌های گوناگون سلامت تاثییر دارد و از همین‌ رو افتبرخی ریزمغذی‌ها می‌تواند عرصه‌ساز مشکلات بسیاری شود.

در این عرصه گاه برخی از اختلالات جسمی یا روانی امکان پذیر غیرمرتبط با تغذیه به‌نظر برسد که مانع از روال بهبود خواهد می بود. “بی‌خوابی” از جمله این اختلالات است که افتبرخی از املاح و ویتامین‌ها می‌تواند عامل ابراز یا تشدید آن شود.

ادامه مطلب
اینجا تهران نیست، خیابان‌های بغداد است+عکس_راسخ

ویتامین B۱۲

حقیقت این است که ربط مستقیم بین اختلالات خواب و افتویتامین B۱۲ تا این مدت مورد مطالعه است و در حال‌حاضر مطالعات مشخص می کند که این ربط می‌تواند ناشی از تشکیل افسردگی در نتیجه افتاین ویتامین باشد و عرصه‌ساز دوره‌های شدید بی‌خوابی می‌شود.

یکی از فرضیه‌های زیاد جدی این است که افتویتامین B۱۲ می‌تواند علائم افسردگی را تشدید کند. در صورتی‌که بی‌خوابی با این چنین علائمی همراه است پیشنهاد می‌شود حتما با پزشک مشورت کنید تا روال درمان به‌ درستی انجام شود. این مسئله به‌ خصوص در رابطه افرادی که سبک تغذیه گیاهخواری دارند زیاد اهمیت دارد.

ویتامین D

افتویتامین D در تعداد بسیاری موارد ناشی از عدم‌ وجود کافی در معرض نور خورشید است. وقتی که سطح این ویتامین در بدن کم می‌شود، یکی از تظاهرات به شکل اختلالات خواب خواهد می بود. یقیناً به‌ نظر می‌رسد بالا بودن غیرطبیعی این ویتامین نیز می‌تواند با این چنین مشکلی همراه باشد؛ به‌ طوری که محققان اصرار دارند این حالت در ابراز خواب آلودگی طی روز نقش دارد.

ادامه مطلب
تصویری از سقف‌های متفاوت خانه‌ها در منتون فرانسه+عکس_راسخ

برخی از مطالعات نیز حاکی از آن است که هرچه بدن مقدار کمتری ویتامین D دریافت کند، روال به خواب‌ رفتن مشکل‌تر است. مصرف مکمل‌های ویتامین D و حداقل ۲۰ دقیقه وجود در معرض نور خورشید برای تامین این ویتامین کفایت می‌کند.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

آهن

کم‌خونی فقر آهن با علائم مختلفی همراه است. اولین مسئله در رابطه کم‌خونی فقر آهن این که فرد مستعد ابتلا به سندروم پاهای بی قرار می‌شود و در نتیجه بر کیفیت خواب تاثییر جدی دارد. وقتی که آهن بدن کافی نباشد، بدن نمی‌تواند اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان را که برای تشکیل ملاتونین و سروتونین الزامی است، بسازد.

ادامه مطلب
کار اختصاصی امام حسن عسکری(ع) در نگه داری اسلام از دستبرد تحریف‌ها_راسخ

سروتونین تاثییر مستقیم بر خلق‌وخو، قوت شناختی و حرکت این چنین کیفیت خواب دارد و ملاتونین نیز نقش اساسی در تنظیم سیکل خواب دارد. از همین رو افتآهن عرصه‌ساز اختلالات خواب می‌شود. مصرف گوشت قرمز و جگر بهترین خوراکی‌ها برای تامین نیاز آهن بدن می باشند که بهتر است در کنار منبع های آهن، خوراکی‌های حاوی ویتامین C همانند پرتقال میل شود تا جذب آهن تسهیل شود.

منیزیم

منیزیم به تنظیم ریتم شبانه روز بدن پشتیبانی می‌کند و نقش مهمی در روال خواب و بیداری دارد. مطالعات تعداد بسیاری مشخص می کند که منیزیم به شل شدن عضلات پشتیبانی کرده و خواب عمیق را تسهیل می‌کند. علاوه بر این، منیزیم در تشکیل ملاتونین و ناقل عصبی به نام گابا نقش دارد و روال خوابیدن زمان تاریکی شب را در مغز تسهیل می‌کند.

ادامه مطلب
عکس العمل گوسفندها به سگ زخمی گله که از آن‌ها دفاع کرده می بود+عکس_راسخ

منبع: باشگاه خبرنگاران

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی