اصول تغذیه در فصل بهار

اصول تغذیه در فصل بهار_راسخ

[ad_1]
به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۱۰۸۰

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۹:۱۰

به گزارش بهداشت نیوز، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا عباسیان او گفت: در قبل ایرانی‌ها غذاهایی ساده همانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای فصل بهار زیاد مناسب است. این چنین غذاهای خنک همانند سوپ جو، آش جو و نان جو پیشنهاد می‌شود.

وی با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار او گفت: با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، امکان پذیر دچار مشکلاتی همانند جوش‌های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم پیشنهاد کرد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند افت یابد و افراد به‌اختصاصی از عطرهای خنک همانند گلاب و نیلوفر منفعت گیری کنند.

لزوم پرهیز از درهم خوری میوه‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. این چنین مصرف میوه‌های فصل همانند توت‌فرنگی و زردآلو پیشنهاد می‌شود.

عباسیان درمورد آجیل‌های مناسب برای این فصل او گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی می باشند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به علت گرمی و خاصیت آلرژنی امکان پذیر برای برخی افراد مشکل تشکیل کنند.

وی نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و این چنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن زیان اور می باشند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد صدمه بیشتری داخل می‌کنند.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

عباسیان در آخر پیشنهاد کرد: افراد از پرخوری پرهیز کنند و زمان ترک سفره مقداری حس گرسنگی داشته باشند تا سلامت خود را در این فصل نگه داری کنند.

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]