اصول تغذیه در فصل بهار

اصول تغذیه در فصل بهار_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۱۰۸۰

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۹:۱۰

به گزارش بهداشت نیوز، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا عباسیان او گفت: در قبل ایرانی‌ها غذاهایی ساده همانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای فصل بهار زیاد مناسب است. این چنین غذاهای خنک همانند سوپ جو، آش جو و نان جو پیشنهاد می‌شود.

وی با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار او گفت: با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، امکان پذیر دچار مشکلاتی همانند جوش‌های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
اولین شهر ثبت جهانی شده ایران+عکس

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم پیشنهاد کرد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند افت یابد و افراد به‌اختصاصی از عطرهای خنک همانند گلاب و نیلوفر منفعت گیری کنند.

لزوم پرهیز از درهم خوری میوه‌ها

این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوه‌ها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود. این چنین مصرف میوه‌های فصل همانند توت‌فرنگی و زردآلو پیشنهاد می‌شود.

عباسیان درمورد آجیل‌های مناسب برای این فصل او گفت: فندق، بادام و پسته انتخاب‌های خوبی می باشند، اما گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به علت گرمی و خاصیت آلرژنی امکان پذیر برای برخی افراد مشکل تشکیل کنند.

وی نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و این چنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن زیان اور می باشند. در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد صدمه بیشتری داخل می‌کنند.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

عباسیان در آخر پیشنهاد کرد: افراد از پرخوری پرهیز کنند و زمان ترک سفره مقداری حس گرسنگی داشته باشند تا سلامت خود را در این فصل نگه داری کنند.

ادامه مطلب
عکس رویایی از آسمان زیبای سیرجان+عکس

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی