به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۸۱۰۸۰
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۹:۱۰
به گزارش بهداشت نیوز، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا عباسیان او گفت: در قبل ایرانیها غذاهایی ساده همانند املت، تخممرغ، کشک بادمجان و کلهجوش مصرف میکردند که برای فصل بهار زیاد مناسب است. این چنین غذاهای خنک همانند سوپ جو، آش جو و نان جو پیشنهاد میشود.
وی با اشاره به ویژگیهای مزاجی فصل بهار او گفت: با گرمتر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، امکان پذیر دچار مشکلاتی همانند جوشهای پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.
عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم پیشنهاد کرد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند افت یابد و افراد بهاختصاصی از عطرهای خنک همانند گلاب و نیلوفر منفعت گیری کنند.
لزوم پرهیز از درهم خوری میوهها
این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوهها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهمخوری میوهها پرهیز شود. این چنین مصرف میوههای فصل همانند توتفرنگی و زردآلو پیشنهاد میشود.
عباسیان درمورد آجیلهای مناسب برای این فصل او گفت: فندق، بادام و پسته انتخابهای خوبی می باشند، اما گردو، بادامزمینی و بادامهندی به علت گرمی و خاصیت آلرژنی امکان پذیر برای برخی افراد مشکل تشکیل کنند.
وی نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگهای مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینیهایی با رنگهای قرمز، سبز تند، نقرهای و طلایی و این چنین آدامسها و تنقلات با طعمهای مصنوعی برای بدن زیان اور می باشند. در فصل بهار که بدن حساستر است، این مواد صدمه بیشتری داخل میکنند.
عباسیان در آخر پیشنهاد کرد: افراد از پرخوری پرهیز کنند و زمان ترک سفره مقداری حس گرسنگی داشته باشند تا سلامت خود را در این فصل نگه داری کنند.
دسته بندی مطالب
کسب وکار