این اشتباهات رو موقع رانندگی مرتکب نشو تا دچار آسیب نخاعی نشی

این اشتباهات رو موقع رانندگی مرتکب نشو تا دچار صدمه نخاعی نشی_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۰۹۱۳

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۲:۲۳

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد او گفت: صدمه طناب نخاع به شرایطی اطلاق میشود که نخاع به علت ضربات مکانیکی همانند سوانح رانندگی، سقوط از ارتفاع، فعالیت های ورزشی، تفریحی دچار صدمه شود.

 

دکتر افسانه زینل زاده درخصوص افزایش نرخ ابتلا به صدمه نخاعی و اهمیت توانبخشی در درمان آن، اظهار کرد: نرخ ابتلا به صدمه نخاع در جهان ۸۳ نفر به ازای هر یک میلیون نفر در سال است که در مردان ۵ برابر زیاد تر از زنان اتفاق می افتد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
پاییز شگفت‌انگیز در تالش گیلان_راسخ


وی با گفتن این که صدمه نخاع سالانه ۲۵۰۰ الی ۳۰۰۰ نفر در ایران را دچار می کند که این مساله کیفیت زندگی فرد را از لحاظ جسمی، روحی و اجتماعی متأثر می سازد، خاطر نشان کرد: صدمه نخاعی بسته به این که کامل یا ناکامل باشند و این که در چه سطحی از ناحیه مهره های گردن تا کمر اتفاق بیفتد، تبدیل اختلال در کارکرد سیستم اعصاب خودمختار، بی حسی و فلج شدن عضلات اندام های فوقانی و تحتانی می شود. این چنین در تعداد بسیاری از موارد کارکرد سیستم های قلبی-عروقی، تنفسی، بلع نیز تحت تأثیر قرار می گیرد و افراد از عفونت های ادراری مکرر و زخم بستر نیز رنج می برند.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بر پایه آمار سازمان بهداشت جهانی حوادث رانندگی و سقوط از ارتفاع از جمله شایع ترین عللی می باشند که تبدیل صدمه ستون مهره ها می شوند.

ادامه مطلب
تصویری از پوتین با لباس نظامی و عینک آفتابی سپس از پیروزی روسیه

 

وی او گفت: اکنون هیچ درمان استاندارد جراحی یا دارویی برای برگشت کامل صدمه نخاعی وجود ندارد، به این علت رانندگی کم خطر و مراعات قوانین راهنمایی و رانندگی و انجام اصول ایمنی در فعالیتهای کاری و تفریحی می تواند تا حد زیاد بسیاری گمان ابراز صدمه های نخاعی را کمتر کند. اما در صورت ابراز صدمه نخاعی با اراعه خدمات توانبخشی توسط متخصصین وابسته می توان عوارض ناشی از صدمه های نخاعی را تا حد بسیاری افت داد.

 

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

دکتر زینل زاده فرمود: به طور معمول  فرد ۴ تا ۶ ماه بعد از ابتلا به صدمه نخاع که فاز حاد را پشت سر گذاشت از بیمارستان ترخیص شده و داخل فاز مزمن می شود. در این مرحله، فرد در اوج اغاز عوارض ثانویه و در نیمه راه توانبخشی قرار دارد. زندگی سپس از صدمه نخاع زیاد چالش برانگیز و پیچیده است و نیازمند حمایتو تلاش قابل دقت از سوی جامعه توانبخشی دارد تا مطمعن حاصل شود که فرد علی رغم مشکلات حاضر، می تواند به نتایج مثبت در زندگی و استقلال کارکرد دست یابد.

ادامه مطلب
با این نوشیدنی ساده سردرد، دیابت و سنگ کلیه را درمان کنید_راسخ

 

او گفت: مطالعات نشان می دهد که انجام تمرین و فعالیت فیزیکی، پتانسیل فرد را درفعالیت های روزمره و شراکت اجتماعی افزایش می دهد. به طور کلی آموزش چگونگی روبه رو با صدمه نخاعی، کلید درمان خواهد می بود. یک درمانگر می تواند با آموزش نحوه صحیح روبه رو با امور روزمره فرد را از لحاظ جسمی به زمان طویل تری فعال نگه دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: درمان های فیزیوتراپی مرسوم که در افراد مبتلا به صدمه نخاعی مورد منفعت گیری قرار می گیرد شامل  منفعت گیری از تحریکات الکتریکی،تمرین درمانی، تمرینات تعادلی، منفعت گیری از دستگاه های هوشمند تعلیق وزن دینامیک، سیستم های رباتیک و توانبخشی از راه دور است.

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی