به گزارش راسخ
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با دقت به مفاد بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل سرزمین سازمان امور مالیاتی می تواند کلیه پروندههای مالیاتی سال های ۱۳۸۷ لغایت ۱۴۰۰ اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل فاقد اظهارنامه مالیات بر قیمت افزوده که تا بحال مورد رسیدگی واقع نشده و مالیات آنها نیز برآورد نگردیده، بر پایه اظهارنامه برآوردی تعیین نماید و درصورت اعتراض این گونه مودیان به مالیات تعیین شده پرونده قابل مطرح در هیات نوشته تبصره (۱) ماده (۲۱۶) قانون مالیات های مستقیم خواهد می بود. این چنین مفاد این حکم درخصوص پرونده های مالیات بر قیمت افزوده سال های ۱۳۸۷ لغایت ۱۴۰۲ صاحبان مشاغل که پرونده هر یک از دوره های آنها قطعی نشده نیز تسری دارد.
به این علت سازمان امور مالیاتی سرزمین با منفعت گیری از ضرایب کاهشی در قالب لحاظ نمودن اعتبار مالیاتی برای مودیان و به طور سیستمی عمل به تعیین مالیات این گونه مودیان نموده است. بدیهی است درصورت اعتراض هر یک از مودیان به مالیات های مذکور پرونده در اجرای مقررات ماده ۳۰ آیین نامه ماده ۲۱۹ قانون مالیات های مستقیم و این چنین در ادامه در هیات های حل اختلاف مالیاتی از طریق تبصره (۱) ماده ۲۱۶ قانون اخیرالذکر قابل مطرح و تایید، تعدیل یا از بین بردن تعرض خواهد می بود.
ضمنا در صورت اعتراض مودی تا تعیین تکلیف پرونده و قطعیت آن عمل اجرایی انجام نخواهد شد و محدودیتی نیز برای صدور گواهی نوشته ماده ۱۸۶ برای این مودیان تشکیل نخواهد شد این چنین با دقت به این که مطابق مفاد بند فوق در صورتی که مالیات و عوارض متعلق ظرف یکسال از ابلاغ اوراق قطعی با مراعات نصاب وابسته پرداخت شود کلیه جرایم متعلق بدون هیچ شرط فرد دیگر بخشوده می شود بخشنامه تبیینی آن طی شماره ۶۱/۱۴۰۳/۲۰۰ مورخ ۲۵/۱۲/۱۴۰۳ صادر و ابلاغ شده است.
ضمنا به ادارات امور مالیاتی پیشنهاد گردیده است حتی المقدور از ظرفیت ماده ۳۰ آیین نامه نوشته ماده ۲۱۹ قانون مالیات های مستقیم برای از بین بردن مغایرت ها منفعت گیری نمایند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
کسب وکار