تاثیر این رژیم غذایی در کاهش خطر سرطان در افراد چاق

تاثییر این رژیم غذایی در افت خطر سرطان در افراد چاق_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۸۰۶۰۰

تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ – ۱۱:۴۵

به گزارش بهداشت نیوز، مدیکال نیوز تودی گزارش داد، اضافه وزن و چاقی می‌تواند خطر ابتلاء به چندین نوع سرطان را افزایش دهد.

مطالعه تازه نشان داد که پایبندی زیاد به رژیم غذایی مدیترانه‌ای به افت خطر ابتلاء به سرطان‌های مرتبط با چاقی تا ۶ درصد پشتیبانی می‌کند.

چاقی عاملی است که می‌تواند بر تعداد بسیاری از عرصه‌های سلامت از جمله خطر ابتلاء به سرطان تأثیر بگذارد. چاقی می‌تواند خطر ابتلاء به انواع گوناگون سرطان از جمله سرطان کبد، کلیه و تیروئید را افزایش دهد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
علائم اولیه و جوگیری از سرماخوردگی + اینفوگرافی | اختصاصی_راسخ

مطالعه تازه بازدید کرد که چطور پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر خطر ابتلاء به سرطان مرتبط با چاقی تأثیر می‌گذارد.

این مطالعه شامل بیشتر از ۴۵۰۰۰۰ شرکت‌کننده می بود و نشان داد که پیروی زیاد از رژیم غذایی مدیترانه‌ای خطر ابتلاء به سرطان مرتبط با چاقی را تا ۶ درصد در قیاس با پیروی کم از رژیم مدیترانه‌ای افت می‌دهد.

نتایج مشخص می کند که این افت خطر جدا گانه از داشتن اضافه وزن یا چاقی است.

نویسندگان این تحقیق خاطرنشان می‌کنند که شواهد قبلی نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه‌ای امکان پذیر به بهبود چاقی پشتیبانی کند و در برابر برخی از انواع سرطان‌ها محافظت تشکیل کند.

برای این مطالعه، محققان به جستوجو این بودند که ببینند چطور پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر خطر ابتلاء به سرطان مرتبط با چاقی تأثیر می‌گذارد.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

برای مطالعه جاری، آنها ۴۵۰۱۱۱ شرکت کننده را در تجزیه و تحلیل خود لحاظ کردند.

ادامه مطلب
دانستنی‌هایی درمورد ویتامین F | بهداشت نیوز_راسخ

محققان رژیم غذایی شرکت کنندگان را با تمرکز بر ۱۴ گروه غذایی و مواد مغذی کلیدی، همانند مصرف ماهی، سبزیجات و حبوبات مورد بازدید قرار دادند.

آنها سپس مقدار مصرف روزانه هر جز و کل انرژی دریافتی شرکت کنندگان را تخمین زدند.

نتایج مزایا نزدیک را برای شرکت‌کنندگانی که به رژیم مدیترانه‌ای پایبند بودند در قیاس با افرادی که پایبندی کم داشتند، نشان داد.

در طول زمان پیگیری شرکت‌کنندگان، که میانگین آن نزدیک به ۱۵ سال می بود، ۴.۹ درصد از شرکت‌کنندگان به سرطان مرتبط با چاقی مبتلا شدند. کمترین مقدار برای گروهی می بود که بیشترین پایبندی به رژیم مدیترانه‌ای را داشتند.

به طور کلی، پایبندی زیاد به رژیم غذایی مدیترانه‌ای با افت ۶ درصدی خطر ابتلاء به سرطان مرتبط با چاقی همراه می بود.

محققان این چنین انواع خاصی از سرطان مرتبط با چاقی را بازدید کردند. پیروی زیاد از رژیم غذایی مدیترانه‌ای با افت خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، کبد و کلیه همراه می بود. پایبندی متوسط با خطر کمتر سرطان مری همراه می بود.

ادامه مطلب
اهمیت مصرف مکمل ویتامین «D» در دانش آموزان_راسخ

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی