به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۷۹۹۳۰
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ – ۱۰:۰۰
به گزارش بهداشت نیوز، شربت گلمحمدی جایگزینی سالم برای نوشابهها و نوشیدنیهای صنعتی است و به از بین بردن عطش در وعده افطار پشتیبانی میکند
نام: شربت گل محمدی
آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد ملزوم:
گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم
شکر: ۲ لیوان
جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری
آب: ۴ لیوان
نحوه تهیه:
۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دمکنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.
۲. سپس از جوشیدن و خارجشدن عصاره گلها در آب، آن را از صافی رد کنید.
۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
۴. هنگامی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. سپس از سردشدن در لیوانهای مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.
مسئله: در مرحله ردکردن از صافی، گلها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ میشود.
منبع: همشهری آنلاین
دسته بندی مطالب
کسب وکار