به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۷۹۴۵۹
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ – ۱۳:۵۶
به گزارش بهداشت نیوز دنیای ماشینی امروز امکان پذیر استرسزا و غیرقابل پیشبینی باشد. به این علت زیاد مهم است که یقین شوید از درون حس خوبی دارید.
آیا افسردگی با مصرف ویتامینها درمان میشود؟
مطابق تحقیقات، مصرف برخی ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی علتبهبود علائم افسردگی میشود. این ویتامینها را میتوان از طریق مصرف مواد غذایی ارگانیک و یا قرصها و مکملها فراهم کرد.
افسردگی یک حالت روحی و روانی است که در هر فرد با علائم خاصی ابراز میکند. هماین چنین افسردگی انواع مختلفی دارد و در شرایط گوناگون میتوان برای درمان افسردگی از راه حلهای بدون دارو همانند نوروفیدبک و لورتا منفعت گیری کرد. علاوه بر راه حلهای درمانی، مصرف مکملها و ویتامینهای گوناگون نیز میتواند در بهبود علائم این اختلال مؤثر باشد.
آیا تا به حال چیزی از «هورمونهای نشاط» شنیدهاید؟
این هورمونها همانند مطلبرسانهای کوچکی در بدن می باشند که استرس را از ما دور کرده و به ما پشتیبانی میکنند که حس نشاط و اسایش داشته باشیم.
هورمونهای نشاط اندورفینهای AKA شامل سروتونین، اکسی توسین و دوپامین می باشند. ترکیب این هورمونها با برخی ویتامینهای خاص تبدیل تحکیم خلقوخو میشود و احساسات منفی را در شما از بین میبرد.
ویتامینهایی که ما را خوشحال میکنند!
ویتامینهای B۶، B۱۲ و فولات به ساخت هورمونهایی همانند سروتونین و دوپامین پشتیبانی میکنند. هنگامی بدن به قدر کافی این ویتامینها را دارا باشد، به گمان زیاد حس نشاط و اسایش خواهید داشت.
دوپامین یکی دیگر از مطلب رسانهای دلنشین در بدن است؛ هنگامی کاری سرگرم کننده یا باارزش انجام میدهید، این هورمون علتمیشود حس انگیزه و خوشحالی کنید. ویتامین B۶ به بدن پشتیبانی میکند تا دوپامین بسازد و شما را باانگیزه و خوشحال کند.
ویتامین B۶ به تشکیل و تنظیم ناقلهای عصبی نشاط (سروتونین، دوپامین) پشتیبانی میکند. سطح پایین این ویتامین در خون جهت افت تشکیل این هورمونها میشود و این قضیه افرادی که افتویتامین B۶ دارند را دچار نوسانات خلقی، اضطراب، بیخوابی و افسردگی میکند.
افتویتامین B۶ در بالا رفتن سطح هورمونهای استرس (اپینفرین و نوراپینفرین) نیز نقش دارد.
افتاین ویتامینها شما را افسرده میکند
برخی ویتامینها می باشند که اگر آنها را به قدر کافی دریافت نکنید، خلق و خوی شما صدمه میبیند و این حالت به مرور میتواند تبدیل افسردگی و اضطراب شود.
ویتامین B۱۲: افتاین ویتامین میتواند علتاحساس خستگی و افتانرژی شود. دریافت ویتامین B۱۲ برای داشتن یک سیستم عصبی سالم الزامی است. این ویتامین در جگر گاو و گوساله، ماهی ساردین، ماهی تن، ماهی قزل آلا، شیر و لبنیات، غلات و تخم مرغ یافت میشود.
ویتامین B۹: این ویتامین به تحکیم کارکرد مطلبرسانهای نشاط پشتیبانی میکند. هنگامی که بدن به مقدار کافی این ویتامین را نداشته باشد، امکان پذیر حس افسردگی کنید. پشتیبانی به سلامت سیستم عصبی از نقشهای مهم ویتامین B۹ در بدن است.
ویتامین D: افتویتامین D با ابراز علائم اضطراب مرتبط است. ویتامین D به کنترل مطلبرسانهای خلقی همانند سروتونین در مغز پشتیبانی میکند. دریافت ویتامین D کافی در مدیریت خلق و خو و از بین بردن اضطراب نقش دارد.
ویتامین C: اضطراب مزمن تبدیل افزایش سطح کورتیزول (هورمون استرس مرتبط با خطر) میشود. ویتامینC ، بهگفتن یک آنتی اکسیدان طبیعی، علتپاکسازی بدن از کورتیزول اضافی تولیدشده در زمان استرس میشود. کورتیزول کمتر در بدن برابر با افت حس استرس و اضطراب است. در صورت افتویتامین C در خون، سطح هورمون استرس افزایش مییابد و سلامت روان را تحت تأثیر قرار میدهد.
هماین چنین یک مطالعه کوچک نشان داد سطوح بالاتر ویتامین C با بهبود خلق و خوی کلی و سطوح پایینتر ویتامین C با افزایش افسردگی، خشم و سردرگمی مرتبط است.
منبع: همشهری
دسته بندی مطالب
کسب وکار