بهترین غذاها و میوه‌های مفید برای کسی که به آنفولانزا دچار شده است

بهترین غذاها و میوه‌های سودمند برای فردی که به آنفولانزا دچار شده است_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۷۷۳۵۹

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ – ۱۴:۱۸

به گزارش بهداشت نیوز آنفلوانزا یک بیماری تنفسی مسری است که در تاثییر ویروس آنفلوانزا تشکیل می شود. در این رابطه مرضیه کامران، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یادداشتی را در اختیار ایسنا قرار داده که به پیشنهاد‌های تغذیه‌ای در بیماری آنفلوانزا اشاره کرده است. در این یادداشت گفتن شده است:

نشانه‌های آنفلوانزا امکان پذیر شامل تب، سرفه، آبریزش بینی، دردهای عضلانی، گلو درد، سردرد، خستگی، اسهال، تهوع و استفراغ باشد.

تغذیه مناسب برای نگه داری یک سیستم ایمنی قوی الزامی است. یک رژیم غذایی متعادل که حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی باشد، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر توانایی بدن ما در مقابله با عفونت‌ها، از جمله آنفلوآنزا، داشته باشد.

ادامه مطلب
زیبایی فلامینگوهای میانکاله در حال پرواز+عکس_راسخ
آخرین مطالب

پیشنهاد‌های تغذیه ای در پیشگیری و در زمان ابتلا به بیماری آنفلوانزا

  • مصرف انواع میوه‌ همانند انواع مرکبات همانند پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی، موز و خرمالو
  • مصرف انواع سبزی‌ همانند اسفناج، کاهو، جعفری، لوبیا سبز، انواع فلفل، سبزی خوردن، انواع کلم، گوجه فرنگی، هویج، کدو حلوایی، سیر، پیاز خام، اضافه کردن شلغم به سوپ و آش
  • مصرف جوانه‌های گندم و ماش
  • مصرف منبع های غنی از پروتئین، آهن و روی در برنامه غذایی روزانه همانند: انواع گوشت قرمز کم چرب، مرغ و ماکیان، ماهی‌های چرب (همانند قزل‌آلا، سالمون و ساردین) و تخم‌مرغ
  • جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.
  • انواع حبوبات همانند نخود، انواع لوبیا، عدس، لپه و ماش
  • مغزهای بدون نمک همانند پسته، گردو، بادام و فندق
  • شیر و لبنیات پاستوریزه کم‌چرب و کم‌نمک
  • محدود کردن مصرف قندهای ساده و مصرف متعادل کربوهیدرات‌های پیچیده همانند پلو مخلوط با حبوبات، سبزی‌ها و انواع نان کامل
  • مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب یا دیگر مایعات
  • مصرف ۴ تا ۶ وعده غذایی کم‌حجم و کوچک به جای ۲ یا ۳ وعده پرحجم و بزرگ
  • پرهیز از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرین همانند انواع تنقلات شور (چیپس، پفک و موارد شبیه)، کنسروها و شورها، انواع فست‌فودها، انواع نوشابه، آب‌میوه‌های صنعتی و انواع سس‌ها به علت تحریک و تضعیف سیستم ایمنی بدن

تامین سطوح مناسب ویتامین D به تحکیم سیستم ایمنی بدن و افت خطر بیماری آنفلوانزا پشتیبانی می‌کند.

مطابق دستور عمل کشوری برنامه مکمل پشتیبانی پیشنهاد می‌شود همه افراد بالای ۱۲ سال ماهانه یک عدد مکمل ویتامین D ۵ هزار واحدی مصرف کنند.

ملزوم به ذکر است در صورت داشتن بیماری عرصه‌ای، قبل از مصرف مکمل با پزشک خانواده خود مشورت کنید.

منبع: همشهری

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

ادامه مطلب
قابی از پمپ بنزین خیابانی در تهران اواسط دهه ۴۰ خورشیدی +عکس_راسخ