به گزارش راسخ
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، شرکت مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا، سال ۱۳۹۵ به منظور فراهم شدن امکان مالکیت عمومی در صنعت انرژی، در دستور کار گروه مپنا قرار گرفت و به ثبت رسید و به منظور اصلاح ساختار مالی و با منفعتگیری از توان ساخت داخل گروه مپنا، با مقصد اندوختهگذاری متمرکز و فعال در صنایع برق و آب و پساب تاسیس شد.
ظرفیت نیروگاهی تحت مدیریت این هلدینگ، نزدیک به ۵۹۰۰ مگاوات شامل ۱۰۵ مگاوات انرژی بادی، ۲ مگاوات انرژی خورشیدی، ۱۰۰ مگاوات مقیاس کوچک و ۵۷۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی است. هشت مجموعه نیروگاهی شامل شرکت تشکیل آب و برق قشم مپنا، شرکت تشکیل انرژیهای تجدیدپذیر مپنا، شرکت تشکیل برق توس مپنا، شرکت تشکیل برق سنندج مپنا، شرکت تشکیل برق عسلویه مپنا، شرکت تشکیل برق غرب کارون مپنا، شرکت تشکیل برق گناوه مپنا و صندوق اندوختهگذاری پروژه آرمان پرند مپنا، مجموع شرکتهای گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا را شکل خواهند داد.
یکی از این نیروگاه ها، نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج است. آمادگی تشکیل برق این نیروگاه در سال قبل ۶ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۷۰۳ مگاوات ساعت بوده که در عمل با ضریب آمادگی نزدیک به ۹۰درصدی، ۵ میلیون و ۵۷۲ هزار و ۲۹۶ مگاوات ساعت تشکیل داشته و بالغ بر ۹ هزار و ۱۰ میلیارد ریال فروش برق به شبکه داشته است.
ظرفیت تشکیل برق نیروگاه سنندج بیشتر از ۱.۶ درصد ظرفیت کل نیروگاههای سرزمین است. برق تولیدی این نیروگاه، عمدتا در استان کردستان منفعت گیری میشود و در فصول گوناگون سال بین ۳۰ تا ۵۰ درصد برق تولیدی نیروگاه به استانهای همجوار کردستان و شبکه سراسری برق ارسال میشود.
با ترقی سهواحد نیروگاه سنندج به MAP2B و یک واحد به MAP2+ که در سالهای تازه ۷۹ مگاوات به ظرفیت تشکیل برق نیروگاه اضافه شده است.
بازدید برنامههای گسترشای نیروگاه مشخص می کند که این نیروگاه شامل دو بلوک سیکل ترکیبی است و در نقشه جانمایی اولیه نیروگاه احداث بلوک سوم نیز پیبینی شده است. در صورت بهبود اقتصاد برق و تمایل ماک نیروگاه، امکان اضافه کردن یک بلوک و افزایش ۵۰ درصدی تشکیل برق نیروگاه وجود دارد.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
کسب وکار
ممکن است بپسندید
-
کلاهبرداری با انرژی خورشید/ ساتبا: مواظب سودجویان باشید_راسخ
-
پافشاری دولت بر نقش بورس در حمایتپروژه های پیشران اقتصادی_راسخ
-
بازدید کاربرگ مجوز واردات بنزین سوپر در وزارت اقتصاد_راسخ
-
مباحث ۱۶ و ۱۹ ساختمان برای بهینه سازی مصرف آب اجرا نمی شود_راسخ
-
اطلاعیه درخصوص محدودیت حجمی در نمادهای معاملاتی فرابورس_راسخ