[ad_1]
به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۷۲۲۸۵
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ – ۱۹:۰۷
به گزارش بهداشت نیوز شما میتوانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
۱) ماهی
ماهیهای چرب منبع های خوبی از ویتامین D می باشند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را فراهم میکند.
۲) قارچ
یک فنجان قارچ پختهشده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را فراهم میکند.
۳) تخم مرغ
تخم مرغ، به اختصاصی زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
۴) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را فراهم میکند. هماین چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تحکیم بینایی سودمند است.
۵) جگر گاو
جگر گاو منبع مهم ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن فراهم میکند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب
کسب وکار
[ad_2]