خوردن این میوه‌های پاییزی شما را باهوش می‌کند

خوردن این میوه‌های پاییزی شما را باهوش می‌کند_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۷۰۹۵۴

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ – ۱۷:۴۷

به گزارش بهداشت نیوز در این نوشته ۸ میوه مغذی به شما معارفه می‌شود که برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز سودمند می باشند.

۱) انار

انار سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌تواند به محافظت از مغز در برابر صدمه‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد پشتیبانی کند. مطالعات نشان داده‌اند که خوردن آب انار، حافظه و کارکرد شناختی را بهبود می‌بخشد و مصرف منظم آن به زمان چهار هفته علتبهبود کارکرد حافظه در بزرگسالان و میانسالان می‌شود.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
شگفتی طبیعت در استان لرستان +عکس

۲) پرتقال

پرتقال با دارا بودن ویتامین C، برای نگه داری سلامت مغز و کارکرد شناختی الزامی است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که می‌تواند از مغز در برابر صدمه‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت کند. بر پایه تحقیقات انجام‌شده، مصرف زیاد تر ویتامین C با کارکرد شناختی بهتر در افراد مسن مرتبط است. هم‌این چنین خوردن پرتقال به علت دارا بودن فلاونوئیدهایی چون هسپریدین و نارینژنین در نگه داری بافت‌های مغز نقش دارد.

۳) سیب

سیب منبعی غنی از کوئرستین است؛ ترکیبی طبیعی که از سلول‌های مغز در برابر صدمه محافظت می‌کند و کارکرد شناختی را بهبود می‌بخشد. کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. مطالعات مشخص می کند مصرف منظم آب سیب به زمان چهار هفته علتبهبود کارکرد حافظه در افراد مسن، که اختلالات شناختی خفیفی دارند، می‌شود.

ادامه مطلب
جریان زندگی در موزه بزرگ زاهدان_راسخ

۴) موز

موز سرشار از پتاسیم است و مصرف آن در نگه داری کارکرد صحیح مغز نقش پررنگی دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود کارکرد شناختی پشتیبانی می‌کند. موز هم‌این چنین منبع خوبی از ویتامین B۶ است که برای سنتز انتقال‌دهنده‌های عصبی الزامی است. یک مطالعه منتشرشده در مجله Nutrients نشان داد که مصرف زیاد تر پتاسیم با کارکرد شناختی بهتر در افراد مسن مرتبط است. هم‌این چنین وجود منیزیم در موز، ذهن را هوشیار نگه می‌دارد؛ چون این ماده، فعالیت الکتریکی مناسبی بین سلول‌های عصبی در مغز تشکیل می‌کند.

۵) توت فرنگی

توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها از جمله ویتامین C و آنتوسیانین است؛ این ترکیبات طبیعی می‌توانند به افت التهاب و استرس اکسیداتیو در مغز پشتیبانی کنند. یک مطالعه نشان داد که مصرف منظم توت فرنگی به زمان هشت هفته، کارکرد شناختی را در افراد مسن با اختلالات شناختی خفیف بهبود می‌بخشد.

ادامه مطلب
خواص فراوان درمانی جو که چیزی از آن نمی‌دانید

۶) انگور

انگور سرشار از رسوراترول است؛ یک ترکیب طبیعی که کارکرد شناختی را بهبود می‌بخشد و التهاب مغز را افت می‌دهد. رسوراترول یک پلی فنول است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. بر پایه مطالعات انجام‌شده، مصرف مکمل‌های رسوراترول به زمان شش ماه علتبهبود کارکرد حافظه می‌شود.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

۷) هندوانه

هندوانه منبع خوبی از لیکوپن است. لیکوپن یک کاروتنوئید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و از مغز در برابر صدمه‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. کولین یکی دیگر از آنتی اکسیدان‌های حاضر در هندوانه است که در ترقی یادگیری و حافظه نقش دارد.

ادامه مطلب
تب دنگی در کمین ، علائم این بیماری خطرناک را بشناسید_راسخ

۸) کیوی

کیوی سرشار از ویتامین C است و به محافظت از مغز در برابر صدمه‌های ناشی از رادیکال های آزاد پشتیبانی می‌کند. کیوی این چنین منبع خوبی از فولات است و در ترقی سلامت مغز و کارکرد شناختی نقش دارد. هم‌این چنین مصرف منظم کیوی علتکاهش استرس اکسیداتیو در افراد می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی