به گزارش راسخ
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیرکاهشی نرخ منفعت بین بانکی در هفته منتهی به ۱۸ مهر ماه نیز ادامه داشت و این نرخ با افت ۰.۰۵درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۶۸درصد شد.
نرخ منفعت بینبانکی سپس از ۲ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۱۱ مهر با افت ۰.۰۱درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۷۳ درصد شد.
این نرخ در هفته نخست پاییز با افزایش ۰.۰۴درصدی همراه شد و به بیشترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به ۴ مهر ماه ۲۳.۷۴ درصد شد. پیش از این بیشترین نرخ منفعت بینبانکی ۲۳.۷۱ درصد می بود که در هفته منتهی به ۱۴ شهریور ثبت شده می بود.
نرخ منفعت بینبانکی در هفته پایانی شهریور و روزهای پایانی تابستان استارت افزایش مجدد را زد و با رشد ۰.۰۲درصدی داخل کانال ۲۳.۷ درصد شد، این نرخ در هفته منتهی به ۲۸ شهریورماه به ۲۳.۷ درصد رسید.
نرخ منفعت بینبانکی از هفته میانی مردادماه با افزایش همراه می بود و سپس از گذشت ۵ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۲۱ شهریورماه با افت ۰.۰۳درصدی به ۲۳.۶۸ درصد رسید، این نرخ در هفته منتهی به ۱۴ شهریورماه به بیشترین سطح خود در سال جاری رسیده و رکورد ۲۳.۷۱درصدی را ثبت کرده می بود.
نرخ منفعت بینبانکی در هفته نخست شهریورماه امسال با افزایش یکصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن رکورد جدیدی را زد و برای اولین بار در سال جاری داخل کانال ۲۳.۷درصدی شد، این نرخ در هفته منتهی به ۷ شهریورماه به ۲۳.۷ درصد رسید.
در هفته منتهی به ۳۱ مردادماه نرخ ۲۳.۶۹درصدی برای سود بینبانکی به ثبت رسیده است، پیش از این و در هفته منتهی به ۳ مردادماه نرخ سود ۲۳.۶۸درصدی بیشترین نرخ سود بینبانکی در سال جاری می بود.
نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۲۴ مرداد ماه با افزایش ۲صدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۱ درصد رسید. نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به ۱۷ مردادماه با افزایش ۲صدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۹درصد رسیده می بود.
این نرخ در هفته منتهی به ۱۰ مرداد ماه با افت ۱۱صدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۷ درصد رسیده می بود، این چنین نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۳ مردادماه با افزایش ۵صدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۸ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۲۷ تیرماه با افزایش جزئی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده می بود. نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۲۰ تیرماه با افت یکصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۲ درصد رسید.
نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به ۱۳ تیرماه با افت سهصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده می بود. نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۶ تیرماه بدون تحول نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۶۶ درصد بوده است. نرخ سود بینبانکی در هفته پایانی خردادماه به بیشترین سطح در ماههای نخست سال جاری رسیده و رکورد ۲۳.۶۶ درصد را در هفته پایانی خردادماه ثبت کرده می بود.
این نرخ در هفته منتهی به ۲۳ خردادماه نیز رکورد ۲۳.۶۳درصدی را ثبت کرده می بود، این چنین در هفته منتهی به ۱۶ خردادماه این نرخ با افزایش سهصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۴ درصد رسیده می بود. نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۹ خرداد ماه با افت یکصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۱ درصد رسیده می بود، نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به ۲ خرداد نیز با افزایش محسوس نسبت به هفته پایانی اردیبهشت ماه به ۲۳.۶۲ درصد رسیده می بود، این نرخ در هفته منتهی به ۲۶ اردیبهشت ماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۵۶ درصد می بود.
نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت ماه نسبت به هفته قبل از آن بدون تحول می بود و ۲۳.۵ درصد اظهار شد، این نرخ در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با افت یکصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده می بود.
نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه با افت یکصدمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسیده می بود، این نرخ از ابتدای سال جاری با روال کاهشی همراه می بود بهجز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه، نرخ منفعت بینبانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شد و با ۴صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.
نرخ منفعت بینبانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با افت نیمدرصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ منفعت بینبانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده می بود در دومین هفته از نخستین ماه سال تازه با افت ۴صدمدرصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.
این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده می بود که بیشترین نرخ منفعت بینبانکی از آبانماه به سپس در سال قبل محسوب میشد. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ به ثبت رسیده است. نرخ منفعت بینبانکی در آخر هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته می بود؛ یقیناً سپس از آن روال کاهشی نرخ سود بینبانکی اغاز شد و در هفته نخست آبانماه به ۲۳.۷۱ درصد افت یافت و سپس از آن داخل کانالهای پایینتر شد.
نرخ سود بینبانکی چیست؟
امکان پذیر بانکها در دورههای مالی مختصرزمان روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی مواجه شوند، اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت اعتدال برسد، برای این که بانکها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را بهنام بازار بینبانکی راه اندازی دادهاند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وامهای بینبانکی سررسید مختصرزمان یکهفتهای یا کمتر دارند. وامدهی بانکها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بینبانکی حرف های میشود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
کسب وکار