هرگز در اتاقی با این دما نخوابید

هیچ زمان در اتاقی با این دما نخوابید_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۶۵۵۵۰

تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ – ۱۶:۱۸

به گزارش بهداشت نیوز یکی از پزشکان «ان‌اچ‌اس» (سازمان ملی بهداشت بریتانیا) توضیح داده است که چرا مردم نباید در زمستان سیستم گرمایی خود را شب‌ها روشن بگذارند؛ چون گرما کیفیت خواب آن‌ها را مختل می‌کند.

دکتر کاران راجان در ویدیویی گفت که خوابیدن در اتاق سرد به افت دمای مرکزی بدن پشتیبانی می‌کند. این مهم است چون سطح ملاتونین، همان هورمونی که میل به خواب را افزایش می‌دهد، با افت دمای مرکزی بدن ما افزایش می‌یابد.

افزایش مقدار ملاتونین اثرات ضد پیری هم دارد، چون سطح کورتیزول، همان هورمون استرس و صدمه اکسیده شدن ناشی از استرس را افت می‌دهد.

راجان او گفت: «التهاب سیستمیک (نوعی شرایط بیماری‌زا در بدن) را هم افت می‌دهد و رایگان است.» خوابیدن در اتاق سرد امکان پذیر به افرادی که مشکل بی‌خوابی دارند هم پشتیبانی کند.

راجان گفت از آنجا که دمای مرکزی بدن انسان برای اغاز خواب باید افت یابد، «دمای گرم‌تر به این معنی است که مغز و بدن شما در تلاش برای خنک کردن شما فعال‌تر می‌شود». او افزود: «دمای سردتر شما را به دمای خواب مقصد بدنتان نزدیک‌تر می‌کند و این‌گونه زیاد سریع تر به خواب می‌روید.»

«علاوه بر این، افزایش فعالیت مغز قبل از به خواب رفتن می‌تواند مقدار خواب با حرکت تند چشم (REM) و خواب امواج آهسته (SWS) را که بدن دریافت می‌کند، محدود کند، که هر دوی آن‌ها به شارژ مجدد نیاز دارند.»

خواب با حرکت تند چشم مناطقی از مغز را تحریک می‌کند که برای [یادگیری] و ساختن چیزها و نگه داری خاطرات حیاتی‌اند و طبق معمول در ۹۰ دقیقه اول بعد از به خواب رفتن رخ خواهند داد. خواب موج آهسته عمیق‌ترین مرحله خواب است.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

یکی دیگر از مزایای خوابیدن در اتاق سرد این است که امکان پذیر سلامت متابولیک را بهبود بخشد.

راجان او گفت: «تحقیقاتی وجود دارد که مشخص می کند قرار گرفتن در معرض سرما می‌تواند مقدار چربی قهوه‌ای تولیدی سلول‌های بنیادین را افزایش دهد. چربی قهوه‌ای به تنظیم کلسترول و بهبود حساسیت به انسولین پشتیبانی می‌کند.»

در سال ۲۰۱۹، مطالعه‌ای که محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام دادند، نشان داد که در مردان دارای سطوح بالای چربی قهوه‌ای، سطح اسیدهای آمینه شاخه‌دار (BCAA) پایین است. اگرچه این ترکیبات برای تعداد بسیاری از عملکردهای بدن الزامی‌اند، سطوح بالای اسیدهای آمینه شاخه‌دار با چاقی و مقاومت به انسولین مرتبط‌اند.

منبع: همشهری

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی