اوجی: رشد بخش نفت و گاز سال گذشته به بالای 20 درصد رسید

واردات روزانه ۳۰۰ میلیون مترمکعب گاز روسیه با خطوط زیردریایی_راسخ


به گزارش راسخ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبر‌رسانی ریاست‌جمهوری، جواد اوجی، وزیر نفت در نشست هیئت دولت که به ریاست محمد مخبر، سرپرست ریاست‌جمهوری، برگزار شد، با اشاره به امضای سند توافق‌نامه انتقال گاز روسیه به ایران، از کوششها و پیگیری‌های رئیس‌جمهوری شهید برای امضای این سند سپاس و فرمود: هم‌اکنون مجموع تشکیل گاز شیرین ۲۳ پالایشگاه سرزمین نزدیک به ۸۵۰ میلیون مترمکعب در روز است که با اجرای این مطرح روزانه ۳۰۰ میلیون مترمکعب گاز از روسیه داخل سرزمین می‌شود، هزینه احداث این خط لوله را هم روسیه متقبل شده است که در عرصه احداث خطوط لوله در کف دریا صاحب فناوری می باشند.

وی با گفتن این که با اجرای این خط انتقال، افزون بر فراهم پایدار گاز داخل، ظرفیت و پایداری صادرات گاز سرزمین نیز به‌نحوی خیره‌کننده افزایش خواهد یافت، او گفت: احداث خط ترانزیت گاز از شمال به جنوب از مسیر ایران اتفاقی زیاد بزرگ به شمار می‌آید که در تاریخ ایران سابقه نداشته است و سالانه ۱۰ تا ۱۲ میلیارد دلار تبادلات مالی خواهد داشت.

وزیر نفت تصریح کرد: به‌ثمررسیدن این قرارداد ۳۰ساله که می‌توان آن را اوج دیپلماسی منطقه‌ای شهید رئیسی خبرداد، افزون بر از بین بردن ناترازی‌های داخلی، ایران را به قطب فراهم گاز منطقه بدل می‌کند و به افزایش قابل دقت مراودات و مبادلات تجاری و امنیت اقتصادی و سیاسی سرزمین می‌انجامد.

داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه هم در این نشست به فراهم و پرداخت ماهانه نزدیک به ۴۰ همت یارانه نقدی، پشتیبانی‌های معیشتی، یارانه دارو و برخی هزینه‌های حمایتی دیگر دولت اشاره و تصریح کرد: این منبع های نیز از محل فروش بنزین، گاز طبیعی و دیگر فرآورده‌ها در داخل به‌ دست می‌آید که عیناً به مردم بازگردانده می‌شود و دولت از این محل مبلغی دریافت نمی‌کند. همین نوشته جهت شده است شاخص عدل اجتماعی و توزیع درآمد در این دولت بهبود و ضریب جینی افت یابد.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

سلامتی

اخبار تکنولوژی



منبع