به گزارش راسخ
کد خبر: ۲۶۵۱۶۶
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ – ۱۶:۳۹
به گزارش بهداشت نیوز موز بهعلت پتاسیم بالا از سلامت قلب محافظت میکند و فیبر آن در تنظیم کلسترول خون موثر است. این میوه حاوی تریپتوفان است که در بهبود کیفیت خواب نقش دارد. افزودن موز به رژیم غذایی در فصل زمستان برای تحکیم ایمنی بدن پیشنهاد میشود. موز انرژی بالایی دارد و خوراکی ایدهآل برای کودکان و افراد فعال است. اما همزمانی مصرف موز با برخی از خوراکیها پیشنهاد نمیشود چراکه جهت اختلال در هضم شده و جهت تجمع مواد غلیظ در معده میشود که با حس خستگی و تضعیف سیستم ایمنی همراه شده و در صورت تداوم میتواند عرصهساز بیماریها شود.
میوه های ترش؛ متخصصان تغذیه پیشنهاد میکنند میوههای ترش همانند مرکبات، انار و توتفرنگی نباید همزمان با موز مصرف شوند. برخی از مطالعات مشخص می کند وقتی که موز با این میوهها مصرف شوند عرصهساز مشکلاتی نظیر حالت تهوع و سردرد خواهند می بود.
شیرینیجات؛ انواع نان فانتزی و شیرینیجات که با آرد سفید تهیه خواهد شد حاوی قندهای ساده بوده و هضم طویل دارند در حالیکه موز فرایند هضم را تسهیل میکند. به این علت، در همزمانی مصرف خوراکیهایی با ماهیت متضاد گمان ابراز اختلالات گوارشی وجود دارد.
منبع های پروتئینی؛ موز هضم نسبتا سریعی دارد و ترکیب آن با خوراکیهای سرشار از پروتئین همانند تخممرغ و گوشت در یک وعده غذایی تاثییر منفی بر کارکرد دستگاه گوارش دارد. در این شرایط گمان تخمیر و تشکیل نفخ و گاز معده افزایش اشکار می کند.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب
کسب وکار
ممکن است بپسندید
-
ملاقات عمومی در این بیمارستانها لغو شد +نام بیمارستانها_راسخ
-
شوکه شدن دانشمندان از بسیاری این مواد در بطری های ماءالشعیر، لیموناد و نوشابهها_راسخ
-
بیماران خاص دلواپس نباشند | بهداشت نیوز_راسخ
-
میوهای مغذی که به افت علائم آرتروز پشتیبانی میکند_راسخ
-
مصرف بیرویه غذاهای تند به سلامت دستگاه گوارش سودمند است؟_راسخ