موز را هرگز با این خوراکی‌ها ترکیب نکنید

موز را هیچ زمان با این خوراکی‌ها ترکیب نکنید_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۶۵۱۶۶

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ – ۱۶:۳۹

به گزارش بهداشت نیوز موز به‌علت پتاسیم بالا از سلامت قلب محافظت می‌کند و فیبر آن در تنظیم کلسترول خون موثر است. این میوه حاوی تریپتوفان است که در بهبود کیفیت خواب نقش دارد. افزودن موز به رژیم غذایی در فصل زمستان برای تحکیم ایمنی بدن پیشنهاد می‌شود. موز انرژی بالایی دارد و خوراکی ایده‌آل برای کودکان و افراد فعال است. اما همزمانی مصرف موز با برخی از خوراکی‌ها پیشنهاد نمی‌شود چراکه جهت اختلال در هضم شده و جهت تجمع مواد غلیظ در معده می‌شود که با حس خستگی و تضعیف سیستم ایمنی همراه شده و در صورت تداوم می‌تواند عرصه‌ساز بیماری‌ها شود.

میوه های ترش؛ متخصصان تغذیه پیشنهاد می‌کنند میوه‌های ترش همانند مرکبات، انار و توت‌فرنگی نباید همزمان با موز مصرف شوند. برخی از مطالعات مشخص می کند وقتی که موز با این میوه‌ها مصرف شوند عرصه‌ساز مشکلاتی نظیر حالت تهوع و سردرد خواهند می بود.

شیرینی‌جات؛ انواع نان فانتزی و شیرینی‌جات که با آرد سفید تهیه خواهد شد حاوی قندهای ساده بوده و هضم طویل دارند در حالی‌که موز فرایند هضم را تسهیل می‌کند. به این علت، در همزمانی مصرف خوراکی‌هایی با ماهیت متضاد گمان ابراز اختلالات گوارشی وجود دارد.

منبع های پروتئینی؛ موز هضم نسبتا سریعی دارد و ترکیب آن با خوراکی‌های سرشار از پروتئین همانند تخم‌مرغ و گوشت در یک وعده غذایی تاثییر منفی بر کارکرد دستگاه گوارش دارد. در این شرایط گمان تخمیر و تشکیل نفخ و گاز معده افزایش اشکار می کند.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی