اژدهای زرد، آمریکا را غافلگیرد کرد

این رادار تازه چین آمریکا را غافلگیر کرد+ عکس_راسخ


به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۶۴۷۹۵

تاریخ انتشار کردن: جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳ – ۱۳:۲۴

به گزارش بهداشت نیوز، محققان چینی از سیستم راداری گسترش یافتهای رونمایی کرده‌اند که می‌تواند نه یک فروند، بلکه ده‌ها فروند موشک هایپرسونیک را هم‌زمان ردیابی کند؛ دلنشین‌تر این که این رادار می‌تواند موشک‌ها را تا بیشترین شدت ۲۰ ماخ (۲۰ برابر شدت صوت، نزدیک به ۷ کیلومتر بر ثانیه) تشخیص دهد.

پژوهشگران چینی به رهبری «ژنگ شیائوپینگ» استاد دپارتمان مهندسی الکترونیک دانشگاه Tsinghua اظهار کرده‌اند که این سیستم راداری می‌تواند بین اهداف واقعی و کاذب اختلاف قائل شود.

 

رژه نظامی ارتش آزادی‌قسمت خلق و نمایش موشک‌های هایپرسونیک چین

رادار فوتونیک مایکروویو تازه، برد تشخیص بیشتر از ۶۰۰ کیلومتر دارد و طراحی جمع‌وجور و سبک‌وزن، آن را برای ادغام با موشک‌های دفاع هوایی یا هواپیماها مناسب ساخته است. اما سوال مهم آن ات که آیا کارکرد رادار در آزمایش‌ها پیروزی‌آمیز بوده؟

همانند‌سازی‌های زمینی نتایج چشمگیری در رابطه اثربخشی این سیستم نشان داده‌اند. رادار دقت بسیار‌ای را با حاشیه خطای تنها ۲۸ سانتی‌متر (۱۱ اینچ) زمان تخمین فاصله موشکی که با شدت نزدیک به ۷ کیلومتر بر ثانیه حرکت می‌کرد، نشان داد. این سیستم این چنین در تعیین شدت موشک تا ۹۹٫۷ درصد دقت داشت، موفقیتی که قبلاً دست‌نیافتنی برداشت می‌شد.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

کدام ویژگی این رادار، انقلابی است؟

این نوآوری در منفعت گیری رادار از لیزر برای انتقال اطلاعات بین اجزای کلیدی با شدت نور نهفته است. این رویکرد بر محدودیت‌های سیستم‌های رادار سنتی تسلط می‌کند، جایی که حرکت الکترون با شدت بالا می‌تواند به‌طور بالقوه به بردهای مدار صدمه رساند.

با ترکیب فوتونیک، رادار تازه می‌تواند سیگنال‌های مایکروویو پیچیده‌تری تشکیل و پردازش کند و برای اولین بار، امکان اندازه‌گیری دقیق اجسامی را با شدت بسیار بالا فراهم کند.

به حرف های کارشناسان دفاعی، فناوری تازه رادار چینی پاسخی به آزمایش موشک‌های هایپرسونیک ایالات‌متحده است که اسفند/فروردین قبل در گوام انجام شد.

تسلیحات هایپرسونیک به علت شدت بسیار و مسیرهای پرواز غیرقابل‌پیش‌بینی، چالش‌های رهگیری بیشتری نسبت به موشک‌های بالستیک سنتی دارند و به آن‌ها اجازه می‌دهد سیستم‌های دفاع هوایی را دور بزنند.

موشک‌های هایپرسونیک با شدت ۵ ماخ و بالاتر عمل می‌کنند که برخی از آن‌ها به ۲۰ ماخ می‌رسند. این شدت بسیار، زمان زیاد مقداری را برای عکس العمل به سیستم‌های راداری و مکانیسم‌های دفاعی تحمیل می‌کند.

مطابق گزارش‌ها، موشک هایپرسونیک ایالات‌متحده AGM-۱۸۳A به حداکثر شدت بیشتر از ۲۴هزار کیلومتر بر ساعت معادل ۲۰ ماخ دست می‌یابد. این در حالی است که اکنون فقط روسیه است که به موشک‌های هایپرسونیک کینجال و اسکندر مسلح شده و دیگر کشورها در حال آزمایش و گسترش این فناوری تازه می باشند.

برخی از تحلیلگران نظامی غربی، آزمایش‌های آمریکا را درزمینهٔ موشک‌های هایپرسونیک، پاسخی مستقیم به چین می‌دانند که نشان‌دهنده توانایی ارتش آمریکا برای نفوذ به سپر دفاعی چین و مقصد قرار دادن شهرهای ساحلی چین با سلاح‌های دقیق است.

منبع: خبرآنلاین

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی