مقایسه پریبیوتیک ‌ها و پروبیوتیک ‌ها و خواص آنها

قیاس پریبیوتیک ‌ها و پروبیوتیک ‌ها و خواص آنها_راسخ

[ad_1]
به گزارش راسخ

کد خبر: ۲۶۰۶۳۳

تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ – ۰۹:۴۹

به گزارش بهداشت نیوز، اما پروبیوتیک‌ها به باکتری‌های سودمند روده حرف های می شود که ماموریت هضم ترکیبات پری بیوتیک را بر مسئولیت دارد. پروبیوتیک‌ها با وجود در دستگاه گوارش جهت تحکیم و رشد باکتری های سودمند مقیم در روده‌ها می‌شود. این میکروب‌ها جذب مواد معدنی به‌ اختصاصی کلسیم و منیزیم را از دستگاه گوارش افزایش می‌دهد و خطر چاقی و دیابت نوع ۲ را کم می‌کند. 

از نظر دیگر پروبیوتیک‌ها از علائم عدم تحمل لاکتوز شیر در افرادی که دچار این عارضه می باشند، می‌کاهند و با تحکیم سیستم ایمنی، مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها زیاد تر می‌کنند. در نتیجه مصرف این محصولات در افرادی که مستعد نفخ و دیگر مشکلات گوارشی می باشند می تواند پشتیبانی کننده باشد. این چنین یکی از با اهمیت ترین آثار منفعت گیری از محصولات پروبیوتیک پشتیبانی به افت کلسترول خون است. 

به این علت مصرف روزانه محصولات پروبیوتیک، به اختصاصی فرآورده‌های لبنی همچون شیر، ماست، کفیر یا پنیر پروبیوتیک پیشنهاد می شود. دانستن این مسئله نیز حائز اهمیت است که باکتری‌های پروبیوتیک زیاد تر از یک هفته تا حداکثر ۱۰ روز زنده نمی‌ همانند. مصرف این نوع محصولات برای کودکان زیر یک سال باید تحت نظر پزشک باشد.

دسته بندی مطالب
کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]

منبع