جزئیات واگذاری بلوک 51 درصدی سرخابی‌ها/ وزارت اقتصاد: در اهلیت سنجی خریدار سخت‌گیری می‌کنیم

تداوم تبعات “خصوصی نسازی” سرخابی ها/ کنفدراسیون فوتبال آسیا بار دیگر هشدار داد


به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اسفند سال ۱۴۰۰بود که حسین قربانزاده رئیس زمان سازمان خصوصی سازی جزئیات ورود استقلال و پرسپولیس به بازار اندوخته را تشریح کرد و او گفت: سپس از حذف این دو باشگاه از AFC، مسیر خصوصی‌سازی سرخابی‌ها شدت گرفت. در این راستا تصمیم به واگذاری سهام آنها گرفتیم.

قربان‌زاده این چنین در آن روزها به حل زیاد آسان و سریع قسمت قابل توجهی از مشکلات این باشگاه‌ها اشاره کرد و او گفت: این نوشته نشان داد که تا امروز فردی به طور جدی پیگیر از بین بردن مشکلات این دو باشگاه نبوده است. به گفتن نمونه مالیات قابل بخشش این باشگاه‌ها است که پیش از این انجام نشده می بود. درمان درد مشکلات این باشگاه‌ها شفافیت و انضباط مالی است که با ورود به بازار اندوخته اتفاق خواهد افتاد. حقیقت این است که ما با شدت از سوءمدیریت سال‌های قبل فرار می‌کنیم. ما از کتمان و نهان کاری و عدم شفافیت این باشگاه‌ها فرار می‌کنیم.

مصطفی آجرلو، مدیرعامل زمان باشگاه استقلال هم در آن مقطع با اصرار بر این که این اتفاق بزرگ، علتشفاف سازی و اغاز یک فوتبال تمیز و پاک است، او گفت: استقلال یک ثروت ملی است و نگه داری این ثروت ملی مهم است.باشگاه استقلال با بیشتر از ۳۵ میلیون هوادار ثروتمندترین بنگاه اقتصادی سرزمین خواهد می بود و سهامداران این باشگاه شرکای خوبی خواهند می بود. ضمن این که ورود باشگاه‌های ورزشی به بازار اندوخته نقطه عطفی برای اقتصاد این صنعت  بوده و کافی است هواداران استقلال به شرکای اقتصادی مطمعن کنند. در آینده نزدیک این دو باشگاه اقتصاد سرزمین را مبهوت خواهند کرد.

رضا درویش که کماکان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس است، هم او گفت: پرسپولیس ثروت زیاد و طرفداران چند ده میلیونی دارد که تا این مدت نتوانسته از ظرفیت‌هایش منفعت گیری کند، قطعا بنگاه اقتصادی با این حجم بزرگ طرفدار و هوادار می‌تواند با قیمت‌هایی استثنایی در بازار اندوخته مورد استقبال قرار بگیرند.

و بدین ترتیب سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در اسفندماه سال ۱۴۰۰ داخل بازار پایه فرابورس شد تا همه این مشکلات در کنار ایرادات AFC از بین بردن شود.

اکنون دو سال از اتفاق می‌گذرد و نه تنها این مشکلات از بین بردن نشده است، بلکه سهام دو باشگاه سرخابی‌ از زمان اراعه افت چشمگیری اشکار کرده، سهامداران متضرر شده‌اند و ایرادات AFC هم کماکان پابرجا است.

طرفداران فوتبال برای دارند که یکی از مشکلاتی که علتحذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شد او گفت و گو مالکیت مشترک می بود. هر چند که این باشگاه طلبکار داخلی و خارجی هم داشت اما به هر حال قضیه مالکیت مشترک پرسپولیس و استقلال که تا بحال حل نشده مهم‌ترین نوشته برای حذف استقلال می بود.

دو سال قبل هم، پرسپولیس و استقلال هر دو با هم از آسیا حذف شدند و فصل قبل هم استقلال برای دومین دوره پیاپی موفق نشد مجوز وجود در لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورد.

امسال هم کنفدراسیون فوتبال آسیا بار دیگر به ایران هشدار داده که تا ۱۱ فروردین باید مدارک نمایندگان فوتبال کشورمان برای وجود در لیگ قهرمانان آسیا کامل باشد.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

با دقت به زمان اندک باقیمانده تا آخر سال بنظر می‌رسد امسال هم سرخابی‌ها رنگ جام باشگاه‌‌های آسیا را به خود نبینند.

با این تفاوت که از قولهای خوشرنگ زمان فروش سهام استقلال و پرسپولیس هم خبر نیست. حسین قربانزده و مصطفی آجرلو از خصوصی‌سازی و استقلال رفته‌اند و تبعات “خصوصی‌نسازی” سرخابی‌ها کماکان باقی است!

انتهای مطلب/



منبع