خواص دارویی جو در طب سنتی

خواص دارویی جو در طب سنتی


به نقل از بهداشت نیوز، جو ماده ای است  مغذی که خاصیت نرم کننده و مدر دارد. 

جوشانده آن تاثییر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی  بهبود بخشنده ناراحتی های ناشی از ابراز حالت های التهابی ، تب ، بیماری های کبدی، بواسیر ، اسکوربوت ، ورم مثانه ، دیسانتری است.

جوشانده ی حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای زیاد خوب در دوران نقاهت است.

این چنین شما می توانید ازجوشانده جو برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم منفعت گیری کنید.  جوشانده جو از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد منفعت گیری قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

جو ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد. ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.در طب سنتی ایران از جو به گفتن پایین آورنده قند خون منفعت گیری می کنند.

 



منبع