به نقل از بهداشت نیوز، جو ماده ای است مغذی که خاصیت نرم کننده و مدر دارد.
جوشانده آن تاثییر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی های ناشی از ابراز حالت های التهابی ، تب ، بیماری های کبدی، بواسیر ، اسکوربوت ، ورم مثانه ، دیسانتری است.
جوشانده ی حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای زیاد خوب در دوران نقاهت است.
این چنین شما می توانید ازجوشانده جو برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم منفعت گیری کنید. جوشانده جو از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد منفعت گیری قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.
جو ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد. ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل : selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin و غیره می باشد.در طب سنتی ایران از جو به گفتن پایین آورنده قند خون منفعت گیری می کنند.
ممکن است بپسندید
-
ملاقات عمومی در این بیمارستانها لغو شد +نام بیمارستانها_راسخ
-
شوکه شدن دانشمندان از بسیاری این مواد در بطری های ماءالشعیر، لیموناد و نوشابهها_راسخ
-
بیماران خاص دلواپس نباشند | بهداشت نیوز_راسخ
-
میوهای مغذی که به افت علائم آرتروز پشتیبانی میکند_راسخ
-
مصرف بیرویه غذاهای تند به سلامت دستگاه گوارش سودمند است؟_راسخ