[ad_1]
به نقل از بهداشت نیوز، بیشتر از ۹ میلیون مورد حصبه هر سال در سراسر جهان ثبت میبشود.
محققان دانشگاه کرنل نیویورک درصدد بازدید خصوصیات ضد باکتریایی گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی برآمدند.
«جونگ مین سونگ»، نویسنده مهم مطالعه، او گفت: «مقصد مهم ما در این مطالعه این می بود که دریابیم آیا آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی میتواند عوامل بیماری زا روده، از جمله سالمونلا تفی را از بین ببرد.»
سونگ او گفت: «بعد از انجام آزمایشات متنوعی در آزمایشگاه، تحقیقات ما مشخص می کند که آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی میتواند باکتریهای رودهای همانند سالمونلا در دستگاه گوارش انسان را از بین ببرد.»
برای فهمیدن این نوشته، محققان ژنوم گوجه فرنگی را بازدید کردند. آنها پپتیدهای ضد میکروبی معروف که علتاختلال در غشای محافظ یک باکتری خواهد شد را به دقت تجزیه و تحلیل کردند.
محققان انها گفتند ژنوم گوجه فرنگی حداقل دو پپتید از این دست تشکیل میکند که به نظر میرسد به نابودی S. Typhi پشتیبانی میکند.
سونگ امیدوار است که یافتههای آنها مصرف آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی را در بین بچههای صدمه پذیر در برابر حصبه ترغیب کند.
به حرف های محققان، رژیمهای غذایی سرشار از میوه و سبزیجات نیز دارای خاصیت ضدباکتریایی می باشند.
منبع: خبرگزاری مهر
[ad_2]
منبع