نرخ سود بانکی|سود بانکی , بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ,

افت نرخ منفعت بین بانکی+جدول


به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تازه ترین گزارش از تغییرات سود بین‌بانکی مشخص می کند نرخ سود بین‌بانکی با افت همراه شده و در دومین هفته بهمن ماه به ۲۳.۴۶ درصد رسید. این نرخ در هفته اول بهمن ماه ۲۳.۵۳ درصد می بود. نرخ منفعت بین بانکی در هفته منتهی به ۲۷ دی ماه به ۲۳.۴۹ درصد و در هفته منتهی به ۲۰ دی ماه ۲۳.۴۱ درصد می بود.

نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۱۳ دی ماه سپس از ۳ هفته رشد، افت یافت و به ۲۳.۴۳ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۶ دی با افزایش نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۵۹ درصد و هفته منتهی به ۲۹ آذرماه ۲۳.۵۵ درصد می بود.

بیشترین نرخ منفعت امسال مربوط به ۸ مهرماه است که به نرخ ۲۳.۸۰ درصد رسیده می بود. نرخ منفعت بین‌بانکی در آخر هفته منتهی به ۵ مهر ماه با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافت.

ادامه مطلب
افت جزئی نرخ منفعت بین بانکی+جدول_راسخ

به نقل از تسنیم، روال صعودی نرخ منفعت بین‌بانکی از بهمن ماه سال قبل اغاز شده می بود؛ از هفته منتهی به ۳۰ آذرماه، نرخ سود بین‌بانکی داخل کانال ۲۱درصدی شده و تا هفته منتهی به ۱۹ بهمن ماه در همین کانال در نوسان می بود ولی از ۲۶ بهمن ماه این نرخ رکورد جدیدی در کانال ۲۲درصدی به ثبت رساند و اکنون این نرخ در کانال ۲۳درصدی در نوسان است.

 نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۲۲ آذرماه با افزایش جزئی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۴ درصد رسیده می بود. این نرخ در هفته منتهی به ۱۵ آذرماه به ۲۳.۴۳ درصد و در هفته منتهی به ۸ آذرماه با افت ۶صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۴ درصد رسیده می بود.

ادامه مطلب
افت نرخ منفعت بین بانکی در سال تازه+جدول_راسخ

ضمن این که این نرخ در هفته منتهی به اول آذرماه با افت ۳صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶ درصد و در هفته منتهی به ۲۴ آبان ماه با افزایش ۷صدم‌درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده می بود.

این چنین نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۱۷ آبان ماه ۲۳.۵۶ درصد، هفته منتهی به ۱۰ آبان ۲۳.۶ درصد، هفته منتهی به ۳ آبان ۲۳.۷۱ درصد و هفته پایانی مهر ماه ۲۳.۷۱ درصد می بود، این نرخ در هفته منتهی به ۱۹ مهرماه ۲۳.۷۶ درصد و هفته پیش از آن ۲۳.۷۵ درصد بوده است.

نرخ سود بین‌بانکی چیست؟

امکان پذیر بانک‌ها در دوره‌های مالی مختصر‌زمان روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی مواجه شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی بشود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت اعتدال برسد، برای این که بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به‌نام بازار بین‌‌بانکی راه اندازی داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین‌بانکی سررسید مختصر‌زمان یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین‌بانکی حرف های می‌بشود.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در وب سایت خبری راسخ بخوانید.

انتهای مطلب/

ادامه مطلب
مدیرعامل توانیر: ساعت رسمی تحول می کند_راسخ



منبع